Πρώτο θέμα συζήτησης για τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ο αποκλεισμός σοκ της Γερμανίας από τη συνέχεια του Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Καταριανοί πήραν την εκδίκησή τους από τους Γερμανούς μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Γερμανίας από το Μουντιάλ.
Στη διάρκεια αθλητικής εκπομπής για το Μουντιάλ, κάλυψαν με το χέρι τη μύτη και το στόμα τους.
Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ ήθελαν με την κίνηση αυτή να στείλουν το μήνυμα για την καταπίεση που δέχονται άτομα που ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, καθώς η FIFA απαγόρευσε την χρήση συμβόλων.
Είχαν καλύψει το στόμα τους κατά τη λήψη της ομαδικής φωτογραφίας, υποδηλώνοντας πως είχαν «φιμωθεί» και δεν μπορούσαν να μιλήσουν για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη διοργανώτρια χώρα.
Αποκλεισμός με τον μεγαλύτερο αριθμό xGoals
Ήταν το μεγάλο «μπαμ» στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Να μένει η Γερμανία εκτός και με τη… βούλα.
Παρότι η ομάδα του Χάνσι Φλικ κατάφερε να κάνει το καθήκον της απέναντι στην Κόστα Ρίκα, η Ισπανία δεν της έκανε το χατίρι, με τους Ιάπωνες να επικρατούν με 2-1 και να «κλέβουν» από τα «πάντσερ» την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.
Εκείνο το δεύτερο κακό ημίχρονο με τους Ιάπωνες μπορεί να πει κάποιος ότι ευθύνεται για αυτό το «κάζο», καθώς τα στατιστικά «λένε» ότι η Γερμανία ήταν μια από τις κορυφαίες ομάδες των ομίλων. Σύμφωνα μάλιστα με τους στατιστικολόγους, η Γερμανία ήταν η κορυφαία ομάδα σε επίδοση, όσον αφορά την κατηγορία των expected goals.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.