Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
weather-icon 20o
Απίστευτο: Τούρκος δημοσιογράφος απολύθηκε στο ημίχρονο επειδή στη περιγραφή ανέφερε τον Χακάν Σουκούρ

Απίστευτο: Τούρκος δημοσιογράφος απολύθηκε στο ημίχρονο επειδή στη περιγραφή ανέφερε τον Χακάν Σουκούρ

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αλπέρ Μπακιτσιγκίλ, είπε το όνομα του Χακάν Σουκούρ την ώρα του Μαρόκο – Καναδάς και απολύθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες στο ματς του Μαρόκο με το Καναδά για την 3η αγωνιστική του Μουντιάλ με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αλπέρ Μπακιτσιγκίλ που μετέδιδε τον αγώνα για τη κρατική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα μετά το γρήγορο γκολ του Μαρόκο ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα τα πιο γρήγορα γκολ της διοργάνωσης και να αναφέρει ότι το ρεκόρ το κατέχει ο συμπατριώτης του Χακάν Σουκούρ.

Ο παλαίμαχος φορ είναι κόκκινο πανί για την Κυβέρνηση του Ερντογάν και ο Τούρκος δημοσιογράφος πλήρωσε το «μάρμαρο» με την απόλυσή του.

Αυτό όμως δεν έγινε μετά τον αγώνα αλλά στο ημίχρονο αφού αντικαταστάθηκε από άλλο συνάδελφό του δείγμα της σκληρής πολιτικής που ασκεί στα Μέσα ο Ερντογάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
Cookies