Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ: Ποια φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Μουντιάλ: Ποια φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Μουντιάλ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις για τα φαβορί

Του Γιώργου Κουρτέση*

Ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι στοιχηματικές εταιρείες αλλάζουν συνεχώς τις αποδόσεις για τα φαβορί.
Οδεύοντας προς την νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, ορισμένα από τα ζευγάρια των ομάδων που θα διασταυρωθούν έχουν ήδη σχηματιστεί. Φαβορί και αουτσάιντερ θα παλέψουν για το πολυπόθητο τρόπαιο, όμως λίγες πλέον είναι οι ομάδες που φαντάζουν στα μάτια των στοιχηματικών εταιρειών ως κραυγαλέα φαβορί.
Η Βραζιλία βρίσκεται στην κορυφή ως το απόλυτο φαβορί για την νίκη μετά και το θετικό της ξεκίνημα με 2 στα 2 στον όμιλο. Οι τιμές για νίκη της Βραζιλίας δίνονται μεταξύ 3.50 και 3.75. Είναι μια συμφέρουσα επιλογή καθώς οποίος την επιλέξει είναι πολύ πιθανό σχεδόν να τετραπλασιασεί το ποντάρισμα του.

Στην δεύτερη θέση των προγνωστικών με αποδόσεις μεταξύ του 6 και του 7 είναι η Αργεντινή, που κατόρθωσε να ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας περνώντας στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την κατώτερη Αυστραλία.
Παρόμοιες αποδόσεις με την Αργεντινή δίνουν οι μπουκερς και στην Γαλλία, με τους παγκόσμιους πρωταθλητές να καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Βρίσκονται στην φάση των 16 αντιμέτωποι με την Πολωνία, και είναι λογικό να περάσουν στους 8 εκεί που λογικά θα βρουν απέναντι τους σε έναν πρόωρο τελικό την Αγγλία.

Η τετράδα των φαβορί συμπληρώνεται με την Ισπανία. Η Φουρια Ροχα μετά την πορεία της ως τα ημιτελικά του προηγούμενου Euro στοχεύει σε μια ανάλογη πορεία και φαίνεται πως το σύνολο του Λουίς Ενρίκε έχει τα φόντα για να το πετύχει αν και αναμένεται να βρει στα προημιτελικά την Βραζιλία. Με αποδόσεις από 8.50 έως περίπου 10 οι στοιχηματικές δίνουν μια τιμή που για όσους πιστέψουν στην υπέρβαση της Ισπανίας θα δικαιωθούν και με το παραπάνω.

Με αποδόσεις λίγο πάνω από το 10 βρίσκεται η Αγγλία. Το καλό της ξεκίνημα, με τα 6 γκολ απέναντι στο Ιράν και τα 3 απέναντι στην Ουαλία, έδειξε πως είναι ικανή στη δημιουργία ευκαιριών και στο σκοράρισμα χωρίς να βασίζεται αποκλειστικά στον Χάρι Κέιν. Όποιος στηρίζει τα Λιοντάρια μπορεί να ποντάρει στην νίκη τους και να ελπίζει πως δεν θα καταφέρουν για άλλη μια φορά να αποκλειστούν όπως μόνο οι ίδιοι μπορούν.

Ακολουθώντας τις στοιχηματικές εταιρείες, ο καθένας μπορεί να επιλέξει από ένα μεγάλο εύρος αποδόσεων ανάλογα και με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει στο ποντάρισμα προκειμένου να έχει την μεγαλύτερη δυνατή επιστροφή.

*Σπουδάζει στο Κέντρο Αθλητικής Δημοσιογραφίας

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024