Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Ζύγιζα κάτω από 45 κιλά και ήταν τρομακτικό»

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Ζύγιζα κάτω από 45 κιλά και ήταν τρομακτικό»

Το μοντέλο φαίνεται φανερά αδυνατισμένο

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ φαινόταν πιο λαμπερή από ποτέ και πως δεν της έχει στοιχίσει το διαζύγιο. Ωστόσο,

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά, κάτι για το οποίο μίλησε ανοιχτά στο podcast της, High Low.

«Νομίζω ότι το τραύμα ζει στο σώμα. Αυτή είναι η εμπειρία μου. Όταν είμαι πραγματικά άσχημα, χάνω πάρα πολύ βάρος. Πρόσφατα ήμουν περίπου 46 κιλά και ήταν πραγματικά, πολύ τρομακτικό. Για εμένα είναι τεράστια αλλαγή παιχνιδιού και έτσι ξέρω ότι είμαι χαρούμενη», εξομολογήθηκε.

Επίσης, σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok φαίνεται η αλλαγή στην εμφάνισή της και σοκάρει. Το μοντέλο φαίνεται να χορεύει στους ρυθμούς ενός βραζιλιάνικου τραγουδιού με τίτλο «Tubarao Te Amo» ενώ φοράει ένα κοντό λευκό μπλουζάκι και μια μπλε φόρμα.

Με αφορμή τη συνέντευξή της στην Καλίφα, τα βλέμματα όλων «έπεσαν» στην αδυνατισμένη κοιλιά της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το σχολίασαν.

Δείτε το βίντεο

@emratabirthday heaven 🦀🐬♊️🧜🏽‍♀️✨♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa

Σε σχέση με τον  Πιτ Ντέιβιντσον;

Στο μεταξύ, οργιάζουν οι φήμες ότι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρίσκεται σε σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά αλλά προσπαθούν να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Πιτ και η Έμιλι βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην US Weekly.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη μεταξύ τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή. «Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι», τονίζεται.

Οι πρώτες φήμες για το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες όταν εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους του Μπρούκλιν.

Πάντως, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και απολαμβάνει τη ζωή της ως single.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024