Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλίθηκε στον Μέσι ο Μαρτίνο: «Χρειάζεται μόνο 30 δευτερόλεπτα»

Υποκλίθηκε στον Μέσι ο Μαρτίνο: «Χρειάζεται μόνο 30 δευτερόλεπτα»

Στη «μαγεία» του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο προπονητής του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο, μετά την ήττα της ομάδας του από την Αργεντινή.

Στον μεγάλο πρωταγωνιστή της τεράστιας νίκης που πέτυχε η Αργεντινή, στάθηκε ο προπονητής του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο.

Ο κόουτς των Μεξικανών υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως στον pulga χρειάζεται ελάχιστος χρόνος για να σε «πληγώσει»…

Διαβάστε επίσης: Μέσι: Μια στιγμή, μια νύχτα και μια… αιωνιότητα

«Κάναμε ένα πολύ μικρό λάθος και ο Μέσι σκόραρε. Στη συνέχεια, το δεύτερο γκολ μας πλήγωσε. Ο Μέσι δεν χρειάζεται παρά πέντε λεπτά, ή ακόμη και 30 δευτερόλεπτα, για να κάνει τη ζημιά. Εφόσον μας μένει ακόμη μία ευκαιρία, πρέπει να προσπαθήσουμε. Η Σαουδική Αραβία πρέπει να νικήσει, το ίδιο κι εμείς.

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, πρέπει να ανακάμπτουμε και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες. Η ομάδα μου έχει ακόμη ελπίδες (σ.σ. πρόκρισης), έστω κι αν είναι δύσκολο. Κρατήσαμε ψηλά το κεφάλι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι. Εμποδίσαμε την Αργεντινή για μία ώρα να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Παίξαμε με αυτό τον τρόπο, γιατί πιστεύαμε ότι ήταν ο καταλληλότερος για να αντιμετωπίσουμε την Αργεντινή. Είχαμε δύο γρήγορους επιθετικούς και θέλαμε να βρούμε χώρους. Αναμφίβολα δεν τα καταφέραμε όπως θέλαμε και κάποιες φορές αποτύχαμε στις τελικές πάσες.

Ο Μέσι βρήκε λίγο χώρο στη φάση που σκόραρε, γιατί κάναμε ένα λάλος. Αλλά νομίζω ότι δεν υπήρξαν πολλοί χώροι στη διάρκεια του αγώνα. Ζούμε γι΄αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο, ξέρω πώς νιώθει ο κόσμος».

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024