Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο για Μόμπλεϊ: «Mπορεί να γίνει καλύτερος από μένα»

Αντετοκούνμπο για Μόμπλεϊ: «Mπορεί να γίνει καλύτερος από μένα»

Με τα καλύτερα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον Έβαν Μόμπλεϊ.

Τον νέο σούπερ σταρ του NBA βλέπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πρόσωπο του Έβαν Μόμπλεϊ.

Ο παίκτης των Καβαλίερς εντυπωσιάζει στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ με 14,5π., 8,5 ριμπ. ανά αγώνα μέσο όρο και η σωματοδομή του μοιάζει με εκείνη του «Greek Freak».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Γιάννης να παρομοιάσει τον 21χρόνο πάουερ φόργουορντ με τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ: «Μπορεί να γίνει καλύτερος από μένα. Δεν βλέπω γιατί όχι. Είναι στο χέρι του. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Ο Έβαν έχει τις προοπτικές να γίνει ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι 2,10μ., μπορεί να κινηθεί καλά, να σουτάρει, είναι πολύ έξυπνος και βλέπει βίντεο από άλλους παίκτες, κάτι που είναι πολύ καλό για έναν νέο παίκτη. Αν το πάρει σοβαρά, μπορεί να γίνει σπουδαίος. Εγώ δεν είχα τους μέσους όρους που έχει εκείνος στη δεύτερη σεζόν, οπότε είναι ήδη μπροστά από μένα. Αν μείνει ταπεινός και συνεχίσει να δουλεύει και να είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι, θα γίνει πραγματικά καλός. Είναι θέμα χρόνου να κάνει το ξέσπασμα και να γίνει ένας από τους κορυφαίους πάουερ φόργουορντ στη λίγκα».

Eνώ ο Μόμπλεϊ τόνισε ότι: «Ο Γιάννης παίζει πολύ επιθετικά, συνέχεια επιτίθεται στο καλάθι. Δημιουργεί για τους συμπαίκτες και τον εαυτό του, χρησιμοποιεί την αθλητικότητά του όταν χρειάζεται. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω κι εγώ κάτι ανάλογο και να έχω ανάλογη επίδραση. Έχουμε παρόμοια σωματοδομή, οπότε μπορώ να πάρω πράγματα από αυτόν. Είναι σπουδαίος παίκτης και θέλω πολύ να δουλέψω για να γίνω σαν κι αυτόν, με τον δικό μου τρόπο. Νιώθω πως μπορώ να μάθω από τους σπουδαίους παίκτες που είναι μπροστά μου. Προσπαθώ να πάρω πράγματα και να μάθω από αυτούς».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024