Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το εκρηκτικό βιβλίο «Sex» της Μαντόνα με μια έκθεση ενηλίκων στο Μαϊάμι - «Παρακαλώ bitches»

Το εκρηκτικό βιβλίο «Sex» της Μαντόνα με μια έκθεση ενηλίκων στο Μαϊάμι – «Παρακαλώ bitches»

Ο οίκος Saint Laurent φροντίζει να μάθουν οι νεότερες γενιές όσα συνέβησαν στα 90s.

Το πρωτοποριακό βιβλίο Sex της Μαντόνα, με τις σεξουαλικά φορτισμένες και ερωτικές εικόνες, προσέλκυσε μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης και αντιδράσεις όταν έκανε το ντεμπούτο του το 1992. Ο πολιτιστικός και κοινωνικός αντίκτυπός του διαρκεί μέχρι σήμερα, με το βιβλίο να αποτελεί τεχνούργημα μιας καθοριστικής φάσης της καριέρας της.

Τώρα, 30 χρόνια μετά, το βιβλίο επανακυκλοφορεί από την Saint Laurent Rive Droite με μια νέα έκδοση που εκδίδεται από τον εκδοτικό οίκο Callaway. Για να γιορτάσει την επανέκδοση, ο οίκος μόδας Saint Laurent διοργανώνει μια έκθεση στην Art Basel, την οποία επιμελούνται η Μαντόνα και ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Άντονι Βακαρέλο, όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Μαϊάμι εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους από το βιβλίο.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Οι φωτογραφίες με τον φακό του Στίβεν Μεϊζέλ θα εκτεθούν σε ένα προσωρινό παραθαλάσσιο «κουτί» που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση. Δημιουργήθηκαν μόνο 800 αντίτυπα και ένας περιορισμένος αριθμός θα υπογραφεί από τη Μαντόνα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τη φιλανθρωπική οργάνωση Raising Malawi, της ίδιας της Μαντόνα, μέσω δημοπρασίας τους επόμενους μήνες. Στην έκθεση θα διατίθενται επίσης προς πώληση μπλουζάκια και τσάντες.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Η παραλιακή γκαλερί Saint Laurent θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες άνω των 18 ετών από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου (10 π.μ. – 7 μ.μ.).

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Τι είπε η ίδια η Μαντόνα για την επέτειο των τριάντα χρόνων SEX

«Τριάντα χρόνια πριν κυκλοφόρησα ένα βιβλίο με τον τίτλο S.E.X. Μαζί με δικές μου γυμνές φωτογραφίες, υπήρχαν εικόνες ανδρών που φιλούσαν άνδρες, γυναικών που φιλούσαν γυναίκες και εμού που φιλούσα τους πάντες. Έγραφα εκεί επίσης για τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις και μοιραζόμουον τις απόψεις μου για τη σεξουαλικότητα με τρόπο ειρωνικό» έγραψε η Μαντόνα στο Instagram με αφορμή τα τριάντα χρόνια από την έκδοση του βιβλίου.

Και συνεχίσε: «Πέρασα τα επόμενα λίγα χρόνια με συνεντεύξεις από στενόμυαλους ανθρώπους που προσπάθησαν να με ντροπιάσουν επειδή ενδυνάμωνα τον εαυτό μου ως γυναίκα. Με αποκάλεσαν πόρνη, μάγισσα, αιρετική και διάβολο».

«Σήμερα, η Cardi B μπορεί΄να τραγουδά το WAP της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να φιγουράρει σε εξώφυλλο περιοδικού με γυμνά τα οπίσθιά της και η Μάιλι Σάιρυς να κάθεται στη wrecking ball της. Παρακαλώ bitches…» κατέληξε.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024