Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαργαρίτης: Αυθεντικό λαϊκό κέφι με τραγούδια που μίλησαν στην καρδιά μας στο «Σπίτι με το MEGA»

Γιώργος Μαργαρίτης: Αυθεντικό λαϊκό κέφι με τραγούδια που μίλησαν στην καρδιά μας στο «Σπίτι με το MEGA»

Όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο MEGA!

Συγκίνηση, γνήσιο λαϊκό κέφι και ανθρώπινες στιγμές είχε το χθεσινό «Σπίτι με το MEGA». Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον μεγάλο ερμηνευτή, Γιώργο Μαργαρίτη σε μία ξεχωριστή βράδια γεμάτο τραγούδια, ιστορίες και δυνατά συναισθήματα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μάς χάρισε ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο με τους τηλεθεατές να  αγκαλιάζουν την αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, η οποία σημείωσε στο σύνολο του κοινού ποσοστό 17%.

Σε τέταρτο, μάλιστα, η τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού άγγιξε το 21,6%.

Το «Σπίτι με το MEGA» εντυπωσίασε και τους χρήστες του Twitter. Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής, ενώ, για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν τα θερμά σχόλια των χρηστών για την σπουδαία οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο αυθεντικός, λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευσε μοναδικά τις τεράστιες επιτυχίες του από την πολυετή πορεία του καθώς και τραγούδησε ρεμπέτικα, τιμώντας τον σπουδαίο Βασίλη Τσιτσάνη.

Δίπλα του στη σκηνή βρέθηκαν η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο.

Δείτε βίντεο με τις εμφανίσεις εδώ:

Από αυτό το «σπίτι» δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι στιγμές συγκίνησης με τους καλεσμένους να κάνουν προσωπικές εξομολογήσεις αλλά και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη Ρούλα Κορομηλά. Τη Ρούλα που ξέρουν και αγαπούν από παλιά.

Ο Τάκης Σούκας είπε, χαρακτηριστικά: «Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα – και δεν κάνω κολακείες – παρουσιάστρια και ξέρετε πως θα μιλήσετε, ξέρετε τι θα πείτε. Εγώ σας λατρεύω χρόνια και μόλις είδα ότι ήρθατε στο «Σπίτι με το MEGA» χάρηκα πάρα πολύ. Λέω «αυτό το κουκλί, αυτή η κούκλα, αυτή που ξέρει πιο καλά την τηλεόραση από κάθε μία άλλη και είναι τόσο όμορφη και ξέρει τι θα πει και τι θα κάνει». Σε λατρεύω Ρούλα, να είσαι καλά» ανέφερε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης με την Ρούλα Κορομηλά να συγκινείται.

«Όταν ακούς από κάποιους ανθρώπους, όπως είναι ο κ. Σούκας και ο κ. Μαργαρίτης, να σου λένε πράγματα τόσο γλυκά και τόσο τιμητικά, το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πολύ λίγο και μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη η Ρούλα Κορομηλά.  Στη συνέχεια, η συγκίνηση έδωσε τη θέση της στο αυθεντικό λαϊκό γλέντι, με όλους να σηκώνονται από τη θέση τους και να χορεύουν, αναβιώνοντας ξενύχτια παλιότερων εποχών.  Γνώριμοι από τα παλιά, όσοι βρέθηκαν στο χθεσινό «Σπίτι με το MEGA», είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν, σαν μία μεγάλη αγαπημένη παρέα!

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Θοδωρή Φέρρη και τον ΝΙΝΟ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024