Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για ποιον λόγο κινδύνεψε να κάνει κακό στη σύντροφο του Νάνσυ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για ποιον λόγο κινδύνεψε να κάνει κακό στη σύντροφο του Νάνσυ

Ο γνωστός παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ ήρεμη προσωπική φάση.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται αυτόν τον καιρό.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Κρατάω τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά – Ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας»

Η δυσκολία για να χάσει βάρος

«Το Mega όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και έπρεπε να πάω σε γιατρό, να πάρω φάρμακα και να κάτσω σπίτι, με στήριξε και μου είπε: εμείς σε περιμένουμε να γίνεις καλά, γιατί σε πιστεύουμε. Είναι λίγοι οι παρουσιαστές και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα κανάλια και να επενδύσουν σε αυτούς όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά»!

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το μόνο πρόβλημα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το θέμα των κιλών μου. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά. Περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει: ε ρε Αρναούτογλου, πώς έγινες έτσι σαν ελέφαντας; Σταμάτα ρε φίλε γιατί δεν ξέρεις τι έχω περάσει, δεν ξέρεις πώς το έχω πάθει και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις».

Τα χάπια και η στάση της συντρόφου του

Και δεν δίστασε να πει στον Χαρη Λεμπιδάκη: «Πλαστικός χειρουργός μου είπε «πάρε αυτά τα χάπια αλλά μην πεις ότι σου τα έδωσα εγώ». Όταν πήγαινα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Ευτυχώς που ήταν η Νάνσυ, πάλι καλά που δεν της έκανα κανένα κακό. Κόντεψα να της κάνω κακό. Αν δεν ήταν η Νάνσυ να μου πει να τα σταματήσω, θα είχα πολύ δύσκολο τέλος από αυτή την ιστορία χωρίς να το καταλάβω. Εγώ νόμιζα ότι μου έκανε καλό, γιατί μου έκοβε την πείνα αλλά δεν ήμουν καλά».

Και κατέληξε λέγοντας: «30 χρόνια και περιμένουν κάθε φορά τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσει η χρονιά για να αποφασίσουν κάποιοι αν είσαι καλός ή κακός. Μιλάμε για την τέλεια παράνοια»!

Και όταν ο Χάρης τον ρώτησε περί οικονομικών, εκείνος απάντησε: «Τώρα μου θυμίζεις τον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί κάνεις ερωτήσεις οικονομικές; Είναι από τα πράγματα που θα έλεγα τον Γιώργο να σταματήσει. Δεν το θεωρώ προσβλητική ερώτηση. Πέρασα αρκετά δύσκολα την εποχή της οικονομικής κρίσης, συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν έκλεψα λεφτά από κανέναν».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024