Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία Γουλιώτη: Το «ευχαριστώ» μετά την αποθέωση στο Maestro και το μήνυμα για τις γυναίκες

Στεφανία Γουλιώτη: Το «ευχαριστώ» μετά την αποθέωση στο Maestro και το μήνυμα για τις γυναίκες

Δείτε την μακροσκελή ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στα social media

Η Στεφανία Γουλιώτη εμφανίστηκε στο έκτο επεισόδιο του Maestro και άφησε άπαντες άφωνους με την ερμηνεία της.

Σκοπός της εισόδου της ηθοποιού στη διεθνούς φήμης -πλέον- σειρά του Mega, ήταν να ξεδιπλώσει ως Αλεξάνδρα την ιστορία του Ορέστη. Η ίδια ενσάρκωσε τη σύζυγό του με την οποία ερωτεύτηκαν αλλά η ζωή τους απέδειξε πως είναι δύο άνθρωποι αταίριαστοι.

Η επιβλητική της παρουσία και ο τρόπος που έδωσε σάρκα και οστά στον χαρακτήρα της κέρδισε από την αρχή του επεισοδίου τους τηλεθεατές.

Μια από τις σκηνές που ξεχώρισαν ήταν εκείνη με το ξέσπασμά της στο αυτοκίνητο.

Η ίδια έμεινε έγκυος αλλά είχε κυστική ίνωση κι οι πιθανότητες για το μωρό της να έχει προβλήματα υγείας ήταν 50%. Συντετριμμένη επέλεξε να διακόψει την κύηση και να βάλει έναν ορό για να σταματήσει την καρδιά του παιδιού. Αυτό σήμαινε πως για 24 ώρες το κράτησε μέσα της νεκρό, κάτι που «έγραψε» στη ψυχή της.

Το κοινό στο τέλος του επεισοδίου υποκλίθηκε στη Στεφανία Γουλιώτη και η ίδια θέλησε να το ευχαριστήσει με μία ανάρτηση στα social media.

Δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, στο οποίο αναφέρθηκε στα όμορφα μηνύματα που δέχτηκε από τον κόσμο και έστειλε το δικό της μήνυμα για τις γυναίκες, μιας και χθες, 25 Νοεμβρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα λόγια σας για το χτεσινό επεισόδιο. Η Αλεξάνδρα είναι μία γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί και να μισηθεί το ίδιο έντονα. Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές. Και ο Χριστόφορος περιγράφει αυτή τη συνθήκη με τρομερή ακρίβεια.

Απέναντι σε όλες τις ανθρώπινες πληγές στεκόμαστε με επιείκεια και αγάπη αρκεί πάντα να αποφεύγεται το κακό που μπορεί να προκληθεί στον άλλον. Σε αυτό η Αλεξάνδρα δεν τα καταφέρνει πολύ καλά.

Με συγκινεί η γυναίκα που επιθυμεί παιδί μα δεν μπορεί, η γυναίκα που κακοποιείται, η γυναίκα που θυσιάζει τις προσωπικές επιθυμίες για τα παιδιά της, η αδύναμη, εκείνη που παλεύει να βρεi μια θέση στην κοινωνία. Εκείνη που δεν κοιμάται τα βράδια γιατί νιώθει μόνη. Εκείνη που βλέπει τη νιότη να χάνεται. Εκείνη που κουβαλάει το νεκρό παιδί μέσα στην κοιλιά της. Εκείνη που μεγαλώνει την αγκαλιά της να χωρέσουν κι άλλα παιδιά χωρίς γονείς από τις βόμβες που πέφτουν. Εκείνη που έκανε παιδιά χωρίς να θέλει. Εκείνη που φοβάται να εκφράσει τις βαθιές επιθυμίες της. Εκείνη που αγαπά τον «λάθος» άνθρωπο. Εκείνη που προδόθηκε και άλλες πολλές πολλές πολλές.

Ραντεβού στο επόμενο επεισόδιο. Σας ευχαριστώ και πάλι αλλά κυρίως εσένα Χριστόφορε για την υπέροχη ιστορία που με έβαλες να πω. Και τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο συνεργείο που με τη βοήθειά του επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η ανάρτησή της

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024