Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα»

Ο παρουσιαστής μιλά για τη μάχη του με τα κιλά και συγκλονίζει

Αντίστροφα μετρά για την επιστροφή του «The 2night show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής θα βρεθεί για 7η σεζόν στη late night ζώνη του ANT1 και ανυπομονεί.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του μίλησε στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη με τα κιλά του ενώ σχολίασε και τις πρωινές εκπομπές.

Συγκεκριμένα, για τα φάρμακα που έπαιρνε προκειμένου να χάσει βάρος και τις συνέπειες που αυτά είχαν στον οργανισμό του και ιδιαίτερα στην ψυχολογία του, εξομολογήθηκε:

«Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου».

Όσο για τις πρωινές εκπομπές, σχολίασε σχετικά: «Βλέπω ότι έχουν απομονωθεί λίγο όλοι. Δεν θέλω να κάνω κριτική γιατί θα ήταν και λίγο άδικο. Απλά εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία στην πρωινή ζώνη να είσαι όρθιος, δεν θέλω ψυχαγωγία να κάθεσαι σε ό,τι αφορά την πρωινή ζώνη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Έφτασα να είμαι σε φάση παράνοιας»

Το καλοκαίρι του 2021 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί ξανά στην περιπέτεια που είχε προσπαθώντας να χάσει κάποια κιλά.

Είχε πει συγκεκριμένα: «Πήγα σε έναν πλαστικό χειρουργό πριν 1,5 με 3 χρόνια, για να με βοηθήσει να χάσω κιλά. Βλέποντάς με, μου είπε ότι έχω πολύ σπλαχνικό λίπος και πρέπει να τα χάσω γρήγορα.Για να τα χάσω γρήγορα, λοιπόν, μου έδωσε ένα χάπι. Όταν πήγα στο φαρμακείο, ο φαρμακοποιός με κοίταξε λίγο παράξενα και με ρώτησε «Είστε σίγουρος ότι θέλετε να πάρετε αυτό το φάρμακο;». Να μην τα πολυλογώ, ο άνθρωπος μου το ‘δωσε με το ζόρι. Πάω να το προτείνω και σε έναν άλλο φίλο μου, αλλά ο δικός του φαρμακοποιός δεν του το έδωσε. Μιλάμε για φάρμακο που κυκλοφορεί – και δεν έχει να κάνει με δίαιτα…

Η Νάνσυ, θυμάμαι, είχε διαβάσει τότε τι μπορεί να κάνει στον εγκέφαλο και είχε πάθει σοκ! Έλεγε ότι το χάπι αυτό “χτυπάει” εγκεφαλικά άσχημα κάποιες φορές. Παίρνω, λοιπόν, το χάπι για ένα μήνα και, πραγματικά, μόνο που δεν έκανα κακό σε άνθρωπο! Όπως ακριβώς σ’ το λέω! Τα νεύρα μου ήταν σε κατάσταση τρέλας, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος και δεν αντιλαμβανόμουν ότι αυτό μου το προκαλούσε το χάπι. Νόμιζα ότι ήταν από την κούραση! Ήταν ένας μήνας κόλαση, που δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε.

Κάποια στιγμή λειτούργησε, μου σταμάτησε την πείνα – γιατί, ουσιαστικά, αυτή τη δουλειά έκανε. Προφανώς, όμως, για να σου σταματάει την πείνα, σκέψου πώς επενεργεί στον εγκέφαλο! Έφτασα να είμαι σε φάση παράνοιας, σου λέω δεν καταλάβαινα τι έκανα! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να γίνω τόσο επιθετικός – από το πρωί στο ραδιόφωνο, μέχρι το βράδυ. Όταν οι δικοί μου άνθρωποι μου είπαν «Γρηγόρη, δεν είσαι καλά, σταμάτα το χάπι, θα κάνεις κακό σε ανθρώπους» και το σταμάτησα, ξαναβρήκα τον εαυτό μου!

Παθαίνω σοκ και λέω «Αν είναι έτσι, δεν θέλω να χάσω κιλά ποτέ»… Γι’ αυτό και με πείραξε πολύ όλη αυτή η φασαρία που έγινε μετά για τα κιλά μου. Πολλοί θεώρησαν την αντίδρασή μου υπερβολική. Έλεγα τότε κάποια πράγματα, όμως δεν μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες – και δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024