Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Με σπόντες, υπονοούμενα και... χτύπημα κάτω από τη μέση το νέο τρέιλερ της εκπομπής της

Φαίη Σκορδά: Με σπόντες, υπονοούμενα και… χτύπημα κάτω από τη μέση το νέο τρέιλερ της εκπομπής της

Η Φαίη Σκορδά θα παρουσιάζει το πρωινό του ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να άργησε να αποφασίσει τον τίτλο της εκπομπής της αλλά όπως φαίνεται χτύπησε δυνατά με υπονοούμενα που θα συζητηθούν.

Από τον αρχικό τίτλο «Το πρωινό μας» που είχε κυκλοφορήσει, αφαιρέθηκε το «Το» για να μην παραπέμπει στην αντίστοιχη εκπομπή του ΑΝΤ1 κι έτσι, ο οριστικός τίτλος είναι «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά.

Η εκπομπή θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και όλη η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Εκτός όμως από τον τίτλο το χτύπημα κάτω από τη μέση είναι η ώρα έναρξης της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά θα ξεκινάει στις 9.40 για να προλαβαίνει τους ανταγωνιστές της.

Μέχρι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να ξεκινήσει και να πει τα θέματα της επικαιρότητας η Σκορδά θα έχει ήδη θέσει την δική της ατζέντα και θα έχει δώσει τα δικά της αποκλειστικά.

Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε η παρουσιάστρια ντυμένη απλά με ένα μαύρο leather παντελόνι και crop top λέει με νόημα στην κάμερα «Έρχεται το Πρωινό… μας», αφήνοντας την σπόντα της στον ΑΝΤ1 που έκανε πρεμιέρα με Γιώργο Λιάγκα και Δούκισσα Νομικού.

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει αντεπίθεση και στο κομμάτι της μαγειρικής. Μετά την συμμετοχή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια έκλεισε μεγάλο όνομα του χώρου που έχει ξεχωρίσει και σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ είχε και δικές του εκπομπές στην τηλεόραση. Οι δυο τους άλλωστε έχουν φοβερή χημεία, κάτι που είχε φανεί όταν ο σεφ είχε πάει καλεσμένος για να μαγειρέψει στο Πρωινό.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024