Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Road Trip στη Route 66

Road Trip στη Route 66

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα των μεγάλων διοργανώσεων. Μοιάζει με road trip στον Route 66.

Οι Γάλλοι δεν ήταν αυτοί που υποστήριζαν πως θα μποϊκοτάρουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πως μεγάλοι δήμοι δεν θα τοποθετήσουν οθόνες στις πλατείες, αυτοί που στις δημοσκοπήσεις έλεγαν πως θα ασχοληθούν με άλλα πράγματα την περίοδο του Μουντιάλ; Ε, ξεχάστε ό,τι διαβάσατε και ακούσατε τις προηγούμενες ημέρες. Τον αγώνα των Μπλε με την Αυστραλία παρακολούθησαν 12,5 εκατ. τηλεθεατές με το τηλεμερίδιο να εκτοξεύεται στο 48,1% σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του Médiamétrie. Πρόκειται για φετινό ρεκόρ τηλεθέασης στη γαλλική τηλεόραση και πλησίασε την επίδοση του 2018 όταν η Γαλλία αντιμετώπισε στην πρεμιέρα της ξανά την Αυστραλία (12,6 εκατ.).

Πρόκειται για μία αναμενόμενη εξέλιξη για όσους γνωρίζουν την επίδραση που έχει στον κόσμο το Παγκόσμιο Κύπελλο και μια απάντηση σε όλους τους οπορτουνιστές που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε αναμπουμπούλα.

Τι νόημα θα είχε ένα μποϊκοτάζ στις δημόσιες οθόνες όταν έχεις τηλεόραση σπίτι σου; Ασφαιρες πιστολιές για να ακουστούμε.

Οι εντυπωσιακές νίκες της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής του Μέσι και της Ιαπωνίας επί της Γερμανίας αποτελούν την καλύτερη προπαγάνδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η εξέλιξη της διοργάνωσης μοιάζει με πέπλο που σκεπάζει κάθε πρόβλημα – και είναι πολλά. Οσο όμως συνεχίζει να κυλά η μπάλα και οι εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο τα προβλήματα θα υποχωρούν προς τα πίσω μέχρι που κάποια στιγμή, όταν ξεκινήσουν τα νοκάουτ, θα γίνουν μονόστηλα ή θα εξαφανιστούν. Κι αν φερθούν έξυπνα οι Καταριανοί και δείξουν μια ελαστικότητα απέναντι στους χιλιάδες φιλοξενούμενους τους, πού ξέρεις, στο τέλος μπορεί να χαρακτηριστεί το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ως το καλύτερο όλων των εποχών.

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα των μεγάλων διοργανώσεων. Μοιάζει με road trip στον Route 66. Οι παλιοί ξέρουν και αποφεύγουν τις λακκούβες, οι νεότεροι μεγεθύνουν καταστάσεις και ζητήματα. Το Μουντιάλ μόλις ξεκίνησε και αποτελεί την καλύτερη εξέλιξη για τους Καταριανούς.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024