Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Μαούτσου:  Η «Νατάσα Στεργίου» από το «Μαύρο Ρόδο» αποκαλύπτεται

Κατερίνα Μαούτσου: Η «Νατάσα Στεργίου» από το «Μαύρο Ρόδο» αποκαλύπτεται

«Λατρεύω τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και το πώς υποδύεται την Ελισάβετ. Σπάνια μου συμβαίνει να βλέπω μια κοπέλα σε έναν ρόλο και να λέω «ουάου».

Η Κατερίνα Μαούτσου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο της στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και για τη ζωή της.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη Νατάσα Στεργίου, την τραγουδίστρια στο νυχτερινό μαγαζί του Θέμη Καστρινού, ανέφερε για τον ρόλο της στη σειρά: «Με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης Κώστας Αναγνωστόπουλος και μου είπε να πάω για κάστινγκ. Αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο κόσμος αγαπάει πολύ τη σειρά, με ρωτούν τι θα γίνει μετά. Χάρηκα πάρα πολύ με τον ρόλο μου, έχω κόλλημα με τον κόσμο του «σκυλάδικου» και της επαρχίας».

Και συνέχισε: «Λατρεύω τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και το πώς υποδύεται την Ελισάβετ. Σπάνια μου συμβαίνει να βλέπω μια κοπέλα σε έναν ρόλο και να λέω «ουάου».

Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, είπε: «Ο μπαμπάς μου ήταν «κολλημένος» με το θέατρο και «κόλλησα» κι εγώ από πάρα πολύ μικρή. Αν δεν είχα γίνει ηθοποιός, θα ήθελα να γίνω σκηνοθέτης. Σίγουρα κάτι καλλιτεχνικό».

Για τον έρωτα και την προσωπική της ζωή, σχολίασε: «Είμαι ερωτευμένη, ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο στη ζωή μου». Σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας, η ηθοποιός δήλωσε πως, «σκέφτομαι να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, να αγαπιέμαι, να αγαπώ και να είμαι πιο κοντά στην φύση. Ο σύντροφός μου, Κώστας Νικούλι με «ξεκόλλησε» σε σχέση με την τηλεόραση, την φοβόμουν πολύ».

Για το πώς περνά τον ελεύθερο της χρόνο αποκάλυψε πως, «στις ελεύθερες μου ώρες διδάσκω γερμανικά, αγαπώ τους μαθητές μου». Η Κατερίνα Μαούτσου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι βρικόλακες» στο Εθνικό Θέατρο.

Μαύρο Ρόδο: Απόψε, στις 22:40 στο MEGA το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024