Asia Express: Στα όριά της η Κρίστη Καθάργια – «Πεθαμένη να με δουν, δεν θα σταματήσουν ρε»
Το ζευγάρι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τις δοκιμασίες
Δύσκολα τα πράγματα για τους διαγωνιζόμενους στο Asia Express καθώς οι δοκιμασίες δυσκολεύουν όσο το παιχνίδι πλησιάζει στο τέλος.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή τα ζευγάρια κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να τα δώσουν όλα προκειμένου να μην τερματίσουν τελευταίοι.
Για τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύζυγο του, Κρίστη Καθάργια όμως τα δεδομένα στο νέο αγώνισμα ήταν τουλάχιστον εξουθενωτηικά! «Και πεθαμένη να με δουν στον δρόμο, δεν θα σταματήσουν ρε» αναφώνησε η γοητευτική παίκτρια του ταξιδιωτικού ριάλιτι.
«Έχει βουλώσει το αυτί μου από τα νεύρα. Έχω βουλωμένο αυτί, ανεβάζω πίεση να ξέρετε! Αυτό είναι σημάδι! Ανεβάζω πίεση» πρόσθεσε, απογοητευμένη, η Κρίστη Καθάργια στην κάμερα του Asia Express για να γύρει στον ώμο του Γιώργου Μαυρίδη.
Δείτε το απόσπασμα
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι


