«Πάντα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει πριν με φύγουνε. Έχω υποστεί ταπείνωση, να σου λέει ο παραγωγός “βασικά τώρα τα έχεις με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και γι’ αυτό μας αφορά να συνεργαστούμε”. Αυτό το θεωρώ μεγάλη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.
Ενώ αργότερα συμπλήρωσε: «Βρέθηκα με διευθυντή καναλιού να μου λέει: “Θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις και θεατράκι και θα στο κλείσουμε”», εξομολογήθηκε η Ελένη Ράντου στον Τάσο Τρύφωνος.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.