Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός εαυτού ο Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς - «Κάνω την γαμ@@@η δουλειά μου»

Εκτός εαυτού ο Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς – «Κάνω την γαμ@@@η δουλειά μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα, τόσο με τον εαυτό του, όσο και με τον Μόντρεζλ Χάρελ ο οποίος δεν τον είχε αφήσει να σουτάρει βολές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε μια σκάλα

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε συνηθίσει σε κανέναν σε τόσα νεύρα. Όμως τίποτα δεν ήταν τυχαίο για τον Έλληνα σούπερ σταρ!

Αρχικά τα είχε… πάρει με τον εαυτό του καθώς μέτρησε μόλις 4/15 βολές στο παιχνίδι με τους Σίξερς, στο οποίο οι Μπακς ηττήθηκαν.

Στη συνέχεια έβγαλε τα νεύρα του σε μια σκάλα την οποία και πέταξε στο παρκέ επειδή οι υπάλληλοι δεν τον άφηναν εκείνη την ώρα να σουτάρει έξτρα βολές.

Όμως υπήρχε… και άλλος λόγος για τα νεύρα του Γιάννη. Νωρίτερα και δη στην άλλη μπασκέτα, ο Μόντρεζλ Χάρελ του είχε πάρει τη μπάλα όταν σούταρε βολές και του έλεγε «εδώ δεν είναι το γαμ@@@νο Μιλγουόκι, ξεκουμπίσου και φύγε».

Λίγο έλειψε να γίνει… ροντέο από το πουθενά καθώς ο Αντετοκούνμπο -και όπως ανέφερε το The Athletic- του είπε «κάνω την γαμ@@@η δουλειά μου» ενώ ο Χάρελ άρχισε να απειλεί και τον Θανάση Αντετοκούνμπο ότι θα τον… δείρει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024