Μπακς – Καβαλίερς 113-96: Ο «διπλός» Γιάννης οδήγησε τους Μπακς στη νίκη
Με μια μεγάλη εμφάνιση του «διπλού» Γιάννη Αντετοκούνμπο (16 πόντους και 12 ριμπάουντ) οι Μπακς έκαναν… πλάκα στους Καβαλίερς και επικράτησαν με 113-96.
Ακόμα και όταν βρίσκεται στα χαμηλά σε επίπεδο σκοραρίσματος, ο εκπληκτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκει τον τρόπο του. Έστω και αν οι Μπακς είχαν μια… κάβα απουσιών, καθώς αγωνίστηκαν κόντρα στους Καβαλίερς με συνολικά έξι παίκτες σε όλο το ματς.
Ο Greek Freak ήταν απολαυστικός και έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην ομάδα του Κλίβελαντ, οδηγώντας τα «ελάφια» σε μια άνετη εν τέλει νίκη με 113-96, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ της ομάδας του στο 11-3.
«Διπλός» ο Έλληνας σούπερ σταρ με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, άγγιξε το triple-doulbe (8 ασίστ). Εκπληκτικός και ο Λόπεζ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη ανατροπή των Μπακς, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους και 7/9 τρίποντα
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.