Απίστευτη δήλωση του Αντετοκούνμπο: «Παίζω με λίγο… βαβά, να μην αγχωθεί η μητέρα μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και έκανε επικές δηλώσεις μετά το ματς με τους Χοκς.
Ο αστράγαλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο γύρισε πολύ άσχημα στις αρχές της δεύτερης περιόδου του αγώνα των Μπακς με τους Χοκς, άπαντες τρόμαξαν, ωστόσο, ο Greek Freak έσφιξε τα δόντια και συνέχισε να αγωνίζεται.
Μετά το τέλος του ματς, ο Έλληνας σούπερ σταρ σε δηλώσεις του μετά την ήττα των Μπακς από τους Χοκς αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν το τελευταίo διάστημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πάντα προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια. Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Δεν θέλω να δείχνω πόνο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις».
Για την τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς που γνώρισε η ομάδα του: «Δεν μπαίνουν τα σουτ στα τελευταία παιχνίδια, ενώ παρότι μετακινούμε την μπάλα δεν έχουμε κίνηση στην επίθεση. Σήμερα δεν δείξαμε τις καλές μας συνθήκες, το κάναμε μόνο κατά διαστήματα και όχι για 48 λεπτά. Ελπίζω στο επόμενο ματς να έχουμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά καλύτερο ρυθμό. Προσωπικά δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι στο καλύτερο επίπεδο όταν δεν έχεις παίξει για μια εβδομάδα και δεν έχεις προπονηθεί καλά-καλά με επαφές».
Για τον ρούκι Μάρτζον Μποσάμπ και τις πολύ καλές εμφανίσεις του: «Πιστεύω πραγματικά στον Μποσάμπ, σε αυτό που είναι σήμερα και μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αλλά ποιος νοιάζεται για το τι πιστεύω εγώ; Σημασία έχει ότι εκείνος πιστεύει στον εαυτό του. Αν συνεχίσει να δουλεύει και παραμείνει ταπεινός, μπορεί να καταφέρει πολλά. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρότερος. Όταν έκανα κάποια καλά παιχνίδια, άκουγα καλά λόγια από τα ΜΜΕ και στο επόμενο ματς ήμουν χάλια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μάρτζον, αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει μακρύ δρόμο μπροστά του και θα προσπαθήσω να μη μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν του αρέσει. Θέλω να γίνει όσο καλύτερος μπορεί».
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442