Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρώην φίλος της Στεφανί του Μονακό «δολοφονήθηκε» στη Δομινικανή Δημοκρατία

Ο πρώην φίλος της Στεφανί του Μονακό «δολοφονήθηκε» στη Δομινικανή Δημοκρατία

Η πριγκίπισσα και το μοντέλο Μάριο Όλιβερ, που στη συνέχεια έγινε ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της δεκαετίας του '80.

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό, αδελφή του Αλβέρτου, ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη είδηση, αφού ο πρώην φίλος της, ο γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στο Λος Άντζελες και πρώην μοντέλο, Μάριο Όλιβερ, βρέθηκε νεκρός στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Όλιβερ, ο οποίος είχε συνδεθεί ρομαντικά με την αβίαστα κομψή Μονεγάσκα βασίλισσα στα τέλη της δεκαετίας του 1980, βρέθηκε σε μια βίλα στο Las Terrenas, στη Δομινικανή Δημοκρατία, την περασμένη Τετάρτη, αφού φαίνεται ότι δέχθηκε επίθεση από διαρρήκτες που έκλεψαν μια θυρίδα ασφαλείας και πολλά ρολόγια Rolex, αναφέρει το Deadline. Ήταν 71 ετών.

Τύπος «Άρλεκιν»

Γεννημένος στη Γαλλία, ο Μάριο Όλιβερ γνώρισε επιτυχία ως μοντέλο στο Παρίσι, χάρη στα πυκνά, ξανθά μαλλιά του, την αθλητική του σωματική διάπλαση και το χολιγουντιανό χαμόγελό του. Έγινε σταθερό μέλος της γαλλικής κοινωνικής σκηνής προτού μεταβεί στο Λος Άντζελες, όπου θα καθιερωθεί ως ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων και εστιατορίων που προσέλκυσε αμέτρητους θαυμαστές με το ευρωπαϊκό του je ne sais quoi.

Ο Όλιβερ συνάντησε την πριγκίπισσα, η οποία ήταν 13 χρόνια μικρότερή του, στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1980. Έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο και το δεύτερο σινγκλ της, Ouragan και Flash, το 1986, η βασιλική σταρλετίτσα απολάμβανε τη δόξα του ότι είχε πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλη την Ευρώπη, και η ατζέντα της ήταν γεμάτη τηλέφωνα διασημοτήτων. Επίσης, έβγαινε με τον ηθοποιό Rob Lowe.

Photo: YouTube

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Αφού συναντήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο του Όλιβερ, το Vertigo, το ζευγάρι ερωτεύτηκε γρήγορα ο ένας τον άλλον. «Τον είδα και απλά συνέβη μεταξύ μας» είπε κάποτε και μετακόμισαν σε ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς. Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της εποχής, προτίμησαν τους πιο ήσυχους ρυθμούς ζωής.

«Ζω μια φυσιολογική ζωή, όχι τη ζωή μιας σταρ» δήλωσε τότε η πριγκίπισσα Στεφανί στους Los Angeles Times. «Αυτό που προτιμάμε να κάνουμε μαζί είναι να ξαπλώνουμε στον ήλιο, να βλέπουμε τους φίλους μας, όπως οι κανονικοί άνθρωποι, και μετά να κάνουμε μπάρμπεκιου στο σπίτι. Έχουμε τους πολύ στενούς μας φίλους και αυτό είναι όλο».

Ήταν το ζεύγος των 80s

Ωστόσο, το ζευγάρι εθεάθη σε πολλές λαμπερές εκδηλώσεις, όπως το Roland Garros το 1987. Ως επιτομή της δροσιάς της δεκαετίας του ’80, το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει παρέα στις κερκίδες, με τα μάτια τους προστατευμένα από τον ήλιο με wayfarer γυαλιά.

Η σχέση τους τελικά χάλασε και το 1995 η πριγκίπισσα Στεφανί παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, Ντανιέλ Ντουκρουέ, σε μια ένωση που προκάλεσε αίσθηση στους βασιλικούς κύκλους και ατελείωτες στήλες των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την Πολίν και τον Λουί. Το 1998, η Στεφανί, η οποία συνεχίζει να ζει στο Μονακό, γέννησε το μικρότερο παιδί της, την Καμίλ, πατέρας της οποίας είναι ο πρώην σωματοφύλακας του παλατιού Ζαν Ρέιμοντ Κοτλίμπ.

Τόνοι σαμπάνιας

Εν τω μεταξύ, ο Όλιβερ συνέχισε την άνοδό του στη ζωντανή σκηνή των νυχτερινών κέντρων του Λος Άντζελες, με ένα σύγχρονο δημοσίευμα να τον περιγράφει ως διαθέτοντα «διηπειρωτική γοητεία, ευγενικούς τρόπους και σεξουαλικότητα». Φέρνοντας την ευρωπαϊκή φινέτσα στην πόλη των πάρτι του Χόλιγουντ, ο Όλιβερ υπογράμμιζε το γκλάμουρ της εποχής με όλους τους τρόπους: έπινε τόνους σαμπάνιας, πετούσε στην πρώτη θέση και ήταν στην αιχμή της μόδας. Αξιοποιώντας την έμφυτη αίσθηση του γούστου του άνοιξε τα νυχτερινά κέντρα Vertigo και The Gate, καθώς και τα εστιατόρια Tryst, Le Petit Four και Linq.

Ωστόσο, αυτή η λαμπερή εικόνα κουβαλούσε και το σκοτάδι της. Ήταν με αναστολή για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης μιας 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με το Deadline. Επίσης, οι δύο γάμοι του είχαν ναυαγήσει μετά από αυτό.

Δείτε μερικές εικόνες τους

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024