Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και μετρά αντίστροφα για να γεννήσει.
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να καλωσορίσει στον κόσμο το μωράκι του, που θα είναι αγοράκι.
Παράλληλα, προετοιμάζεται για τον θρησκευτικό γάμο του. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σχεδιάζουν να παντρευτούν στην Αθήνα το 2023.
Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων το προσεχές καλοκαίρι.
Μάλιστα, το ζευγάρι δεν επιθυμεί να κάνει βάφτιση και γάμο μαζί, αφού θέλουν ξεχωριστά Μυστήρια.
Ο πολιτικός γάμος παρουσία 10 μόλις ατόμων
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, παρουσία 10 καλεσμένων, καθώς ήθελαν να κρατήσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης μια καλή φίλη της παρουσιάστριας.
Η Κωνσταντίνα έλαμπε μέσα στο κατάλευκο φόρεμά της, τα οποίο ήταν δημιουργία της Σηλίας Κριθαριώτη με λεπτομέρειες στο πάνω και κάτω μέρος. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα στη μέση ενώ επέλεξε διακριτικά κοσμήματα και natural μακιγιάζ.
Μετά το τέλος του πολιτικού γάμου ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Αλβανία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση κατά της διαφθοράς στα Τίρανα
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442