Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμνάζεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της
Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.
Η παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.
Η ίδια δεν ξεχνάει τις συνήθειες της. Εξακολουθεί να πηγαίνει γυμναστήριο και να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
- Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε: Αυτό είναι το φύλο του παιδιού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Το απόγευμα της Δευτέρας (10/10) μοιράστηκε μια φωτογραφία από την στιγμή που γυμνάζεται. Σε αυτή φοράει total black αθλητικό look και ποζάρει δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της.
Μάλιστα, σε συνέχεια των stories της ανέβασε και μία φωτογραφία της πριν από έναν χρόνο.
Δείτε τις αναρτήσεις της


Ο γάμος πριν τη γέννα
Το απόγευμα της Κυριακής, στις 3 Οκτωβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Βούλας παρουσία 10 καλεσμένων, καθώς το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδάκι, ήθελε να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης μια καλή φίλη της παρουσιάστριας.
Η Κωνσταντίνα έλαμπε μέσα στο κατάλευκο φόρεμά της, τα οποίο ήταν δημιουργία της Σηλίας Κριθαριώτη με λεπτομέρειες στο πάνω και κάτω μέρος. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα στη μέση ενώ επέλεξε διακριτικά κοσμήματα και natural μακιγιάζ.
Μετά το τέλος του πολιτικού γάμου ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονη με πλαστή ταυτότητα σε μπαρ
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
- Πώς είναι να μεγαλώνεις στο πιο διάσημο εστιατόριο του Χόλιγουντ δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπραντ Πιτ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442