Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Οργιάζουν οι φήμες για εγκυμοσύνη - Οι νέες φωτογραφίες της που άναψαν «φωτιές»

Ελένη Φουρέιρα: Οργιάζουν οι φήμες για εγκυμοσύνη – Οι νέες φωτογραφίες της που άναψαν «φωτιές»

«Έλα το μωρό έρχεται σιγά σιγά», σχολιάζουν οι χρήστες κάτω από την ανάρτησή της

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο και τα δημοσιεύματα σε κάθε ευκαιρία γράφουν ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια περιμένει να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Οι φήμες ξεκίνησαν το καλοκαίρι όταν η ίδια σταμάτησε τις live εμφανίσεις της ενώ από τότε δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε κάποια έξοδο σε κάποιο κοσμικό event.

Η μόνη φορά που βγήκε ήταν πριν μερικές ημέρες, όταν βρέθηκε σε εστιατόριο μαζί με την παρέα της και γευμάτισε.

Παράλληλα, έχουν μειωθεί και οι αναρτήσεις της στα social media και, όταν αυτές γίνονται είναι πλέον με ρούχα που καλύπτουν την κοιλιά της.

Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο της ποστ, που φορά ένα μακρύ, φαρδύ φόρεμα και ένα jacket και φωτογραφίζεται μπροστά στην πισίνα. Παρότι οι φωτογραφίες είναι κοντινές, φαίνεται να έχει λίγο φουσκωμένη κοιλιά κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους ακόλουθούς της.

Τα σχόλια πήραν «φωτιά» και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να της ευχηθούν για την εγκυμοσύνη. «Με το καλο το μωρό», «Διακρίνω ελαφρά μια φουσκωμενη κοιλιτσα ή είναι η ιδέα μου στη πρώτη φωτο;», «Έλα το μωρό έρχεται σιγά σιγά», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε.

Θυμίζουμε ότι η ίδια σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο θέμα: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις της

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024