
Σοκάρει ο Eminem: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007»
Ο διάσημος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι κόντεψε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών
Για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του μίλησε ο ράπερ Eminem και συγκλόνισε το κοινό του.
Ο διάσημος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι κόντεψε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να το ξεπεράσει.
Ο διάσημος ράπερ εμφανίστηκε στο Rock & Roll Hall of Fame το βράδυ του Σαββάτου και αναφέρθηκε στους εδώ και χρόνια αγώνες που δίνει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.
«Η μουσική μου έσωσε τη ζωή», αποκάλυψε αρχικά ο Eminem και παραδέχθηκε: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007, το οποίο ήταν κάπως χάλια».
Απευθυνόμενος στην 26χρονη κόρη του, Χέιλι Τζέιντ Μάδερς την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην του Κιμ Σκοτ, ο Eminem ανέφερε: «Χέιλι, κλείσε τα αυτιά σου. Γιατί τα ναρκωτικά ήταν πολύ νόστιμα. Νόμιζα ότι είχαμε μια καλή σχέση, αλλά έπρεπε να πάω και να τα… όλα. Γαμώτο».
Ο εθισμός του ράπερ ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αυτοβιογραφικής του ταινίας το 2002, 8 Mile. «Κάναμε 16 ώρες στα γυρίσματα και είχες ένα συγκεκριμένο παράθυρο όπου έπρεπε να κοιμηθείς. Μια μέρα κάποιος μου έδωσε ένα Ambien. Έλεγα: “Το χρειάζομαι αυτό συνέχεια”», είχε πει στο Rolling Stone το 2011.
Σε άλλη του συνέντευξη στους New York Times είχε πει: «Συνήθιζα να παίρνω χάπια όπου μπορούσα. Έπαιρνα ό,τι μου έδινε ο καθένας». Όταν πήρε την υπερβολική δόση το 2007 είχε φτάσει να ζυγίζει 105 κιλά.
- Τζέιμς Μποντ: Η Amazon MGM ανοίγει τα χαρτιά της – Tο στοίχημα των 8 δισ, o διάδοχος, το μεγάλο εμπόδιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, ακόμη μια ευθεία και επικίνδυνη επίθεση στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος Δικαίου
- Δικηγόροι προειδοποιούν: Οι συζητήσεις σας με chatbot μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας
- Με «ναυτικό αποκλεισμό και βόμβες» απειλούν οι ΗΠΑ το Ιράν αν δεν συνάψει συμφωνία
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις




