Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε 2-1: Την «βύθισε» κι άλλο

Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε 2-1: Την «βύθισε» κι άλλο

Η Βέρντερ Βρέμης νίκησε με 2-1 την ουραγό Σάλκε, την εδραίωσε στον πάτο της βαθμολογίας της Bundesliga και ανέβηκε στην 7 θέση.

Η Βέρντερ Βρέμης συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα και νίκησε και τη Σάλκε με 2-1 στην έδρα της, ανεβαίνοντας έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga. Παρέμεινε στην τελευταία θέση η κάκιστη Σάλκε, που μετράει επτά συνεχόμενες ήττες.

Μόλις στο 20 λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπούλτερ, αλλά ο γκολκίπερ της Βέρντερ, ο Παβλένκα, είχε απάντηση. Τελικά στο 15′ ο Άλεξ Κραλ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά μετά από παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Λαύριο – ΑΕΚ 67-84: «Καθάρισε» στην τέταρτη περίοδο η Ένωση

Η Σάλκε έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ωστόσο εν μπόρεσε να βρει το γκολ και η μπάλα την τιμώρησε. Στο 30′ ο Βάιζερ μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα, στο σημείο που βρισκόταν ο Φούλκρουγκ και, εκείνος, πλάσαρε για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Τερόντε απείλησε για τη Σάλκε, με εξαιρετικό γυριστό, με τον Παβλένκα να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 76ο λεπτό και πάλι ο Βάιζερ ήταν εκείνος που βρήκε τον Μάρβιν Ντουκς, εκείνος τσίμπησε την μπάλα, περνώντας την πάνω από τον τερματοφύλακα της Σάλκε και έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Σάλκε ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Ντρέξλερ στο 89′, στο τελικό 2-1.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Πίπερ, Βελίκοβιτς, Σταρκ, Βάιζερ, Σμιντ, Γκρουέβ (67′ Γκρος), Μπίτενκουρτ (76′ Στάγκε), Φριντλ (68′ Γιουνγκ), Φούλκρουγκ (60′ Μπουρκ), Ντουκς.

ΣΑΛΚΕ: Σβόλοφ, Μπρούνερ, Ματριτσιάνι, Γιοσίντα, Μορ, Κραλ, Κράους (77′ Ντρέξλερ), Κάραμαν, Μολέτ (85′ Πόλτερ), Μπούλτερ (64′ Λάρσον), Τερόντε.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024