Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιανός: Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον έκανε έξω φρενών - «Με ενοχλεί να...»

Γιώργος Λιανός: Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον έκανε έξω φρενών – «Με ενοχλεί να…»

Τι συνέβη;

Τον Γιώργο Λιανό συνάντησε το πρωί της Παρασκευής πρωινή εκπομπή, με τον αγαπημένο παρουσιαστή να παραχωρεί μία μικρή συνέντευξη στη δημοσιογράφο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει επικρατήσει χαμός με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα συμμετέχει στο Survivor All Star και ο παρουσιαστής κλήθηκε να απαντήσει γι’ αυτό.

Ωστόσο, έδειξε να ενοχλείται, διότι δεν θεωρεί πως πρέπει να σχολιάζει τι λέει ο καθένας, ενώ τόνισε πως η δουλειά του είναι άλλη και γι’ αυτό προτιμά να κρατά μία ουδέτερη θέση σε όλα αυτά.

Η ενόχληση του Γιώργου Λιανού σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί» ανέφερε αρχικά.

«Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί και τι μπορεί να επιτευχθεί» συμπλήρωσε.

Για τις αμοιβές αλλά και τις σχέσεις του με τους παίκτες, επισήμανε: «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η πρώτη κίνηση που κάνω πριν προσγειωθούμε στο νησί είναι να μιλήσω με τους παίκτες στο αεροπλάνο, με κάποιους μπορεί να γνωριζόμαστε. Με το που πατήσουμε το πόδι μας στο νησί, κρατάω τις ίδιες αποστάσεις απ’ όλους».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024