Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για το All Star Survivor - «Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για το All Star Survivor – «Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος»

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

Οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star έβαλε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», ο Ντάνος ρωτήθηκε για τον «εκνευρισμό» που έδειξε κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε πρωινή εκπομπή, όταν οι ρεπόρτερ αδιαφόρησαν για τις ταινίες του και του μιλούσαν μόνο για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Περισσότερο στην πρωινή εκπομπή εκνευρίστηκαν, όχι εγώ. Δεν γίνεται να σου λέω για τις ταινίες και να με ρωτάς για το Survivor. Νομίζω ότι έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Δεν μπορώ να συμμετέχω στο Survivor λόγω των ταινιών. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες», ξεκαθάρισε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Τις προηγούμενες ημέρες, θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε πως έκανε συνάντηση με την Acun Medya για το Survivor All Star, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς έχει υπογράψει για μία άλλη συνεργασία.

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι», είπε ο ίδιος στις αρχές Οκτωβρίου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ. Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024