Τουρκία: Έκλεψε 80.000 λίρες αλλά επέστρεψε παραπάνω από τα μισά
Το σημείωμα που βρέθηκε μέσα στην τσάντα με τα χρήματα.
Ένας κλέφτης έκλεψε 80 χιλιάδες τουρικές λίρες (4.400 ευρώ) από τον 53χρονο Μπαϊράμ Καγιά, έμπορο στην Τουρκία που τα έκρυβε κάτω από το μαξιλάρι του, ενώ κοιμόταν το βράδυ αλλά 2 μέρες μετά του επέστρεψε τις 50 χιλιάδες τουρκικές λίρες (2.700 ευρώ).
Ο Καγιά σηκώθηκε το πρωί και δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα χρήματά του και πήγε και το κατήγγειλε στις αρχές. Ενώ η έρευνα συνεχιζόταν, δύο μέρες αργότερα, ένας μασκοφόρος με καπέλο πλησίασε με το όχημά του μέσα στη νύχτα τον Καγιά και του έδωσε μια τσάντα, φεύγοντας γρήγορα. Ο Καγιά, που στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε, είδε 50 χιλιάδες τουρκικές λίρες από τα κλεμμένα χρήματα και ένα σημείωμα που του άφησε ο ύποπτος όταν άνοιξε την τσάντα.
- Διαβάστε επίσης: Διαρρήκτης – γκαφατζής: Έκλεψε κατάστημα με οπτικά και επέστρεψε για να πάρει το σφυρί που ξέχασε
Τι έγραφε το σημείωμα
Το σημείωμα που βρήκε μέσα στην τσάντα έγραφε:
«Γεια σου, αδερφέ Μπαϊράμ, συγχώρεσέ με. Έχω έναν γιο 8 μηνών. Έπρεπε να χειρουργηθεί και τα είχα ανάγκη. Όταν είδα αυτά τα χρήματα στο χέρι σου εκείνο το βράδυ, τα πήρα ενώ κοιμόσουν. Η συμβουλή μου είναι να μην πίνεις αδερφέ, έχεις και παιδί. Αν ήμουν πολύ κακός άνθρωπος, δεν θα τα έφερνα. Συγχώρα με. Πήρα 30 χιλιάδες και θα τα φέρω και αυτά πίσω. Τα χρειαζόμουν για τον γιο μου. Να μην ξαναδείξεις λεφτά».
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Σχέσεις: Πόση «δύναμη» έχουμε πάνω στον σύντροφό μας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442