ΗΠΑ: Έκλεψαν το ημερολόγιο της κόρης του Μπάιντεν – Προσπάθησαν να το πουλήσουν στο επιτελείο του Τραμπ
Πώς αφαίρεσαν τα προσωπικά αντικείμενα της Άσλεϊ Μπάιντεν
Η 40χρονη Έιμι Χάρις και ο 58χρονος Ρόμπερτ Κουρλάντερ ομολόγησαν την ενοχή τους στην υπόθεση κλοπής προσωπικών αντικειμένων της Άσλεϊ Μπάιντεν – κόρης του νυν προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν – το 2020, όταν εκείνος ήταν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές.
Μεταξύ των κλεμμένων προσωπικών αντικειμένων ήταν ένα χειρόγραφο ημερολόγιο, ένα κινητό τηλέφωνο και μια κάρτα μνήμης με οικογενειακές φωτογραφίες.
Η κόρη του νυν προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είχε αφήσει τα προσωπικά της αντικείμενα στο σπίτι μιας φίλη της στη Φλόριντα, την άνοιξη του 2020, όπου έμεινε τότε η Έιμι Χάρις.
Προσπάθησαν να πουλήσουν το ημερολόγιο στο προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ
Η Χάρις και ο Κουρλάντερ κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να πουλήσουν το ημερολόγιο στο προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο φέρεται να απέρριψε την προσφορά τους. Ακολούθως, στράφηκαν σε μια συντηρητική ομάδα που ονομάζεται «Project Veritas», γνωστή για την υποστήριξή της στον Ρεπουμπλικάνο μεγιστάνα.
Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, έλαβαν 20.000 δολάρια ο καθένας από την Project Veritas, που τελικά αποφάσισε να μη δημοσιεύσει ιστορίες από το ημερολόγιο επειδή δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει πως ανήκε πράγματι στην κόρη του Μπάιντεν. Η εφημερίδα New York Times μεταδίδει ότι η Project Veritas λίγες εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020 επιχείρησε να ξεγελάσει την Άσλεϊ Μπάιντεν προκειμένου να παραδεχτεί πως επρόκειτο για το προσωπικό της ημερολόγιο.
Το FBI ξεκίνησε έρευνα όταν ο συντηρητικός ιστότοπος National File δημοσίευσε περιεχόμενο του ημερολογίου που περιελάμβανε προσωπικά δεδομένα της Άσλεϊ Μπάιντεν. Το National File ισχυρίζεται ότι έλαβε τα έγγραφα από ένα μέλος της ομάδας Project Veritas.
Η Έιμι Χάρις και ο Ρόμπερτ Κουρλάντερ βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Πικέρμι: Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής
- Βουλή: Το βαρύ κλίμα στη ΚΟ της ΝΔ, η αβεβαιότητα και οι αντιπαραθέσεις για τις άρσεις ασυλίας των «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)



















![Ολλανδία: Έκανε 250 τατουάζ με το όνομά του στο κορμί της συντρόφου του [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/foto1-1-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442