«Στις πρεμιέρες δεν καλώ πολύ κόσμο. Ήρθαν πολύ λίγοι δικοί μου άνθρωποι γιατί με αγχώνει. Θέλω να περνάει αυτή η μέρα σαν να είναι μια κανονική ημέρα. Με αγχώνει να είναι οι δικοί μου άνθρωποι κάτω. Έχω τατουάζ για τον άνδρα μου, εκείνος δεν έχει» ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Όταν τη ρώτησαν, όμως για την επιστροφή Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Ο Κιμούλης μπορεί να επανέρχεται στο θέατρο αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής».
Σύμφωνα με πληροφορίες o Γιώργος Κιμούλης από τις 8 Δεκεμβρίου ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Αμαλία στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας το έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Στίβεν Μπέλμπερ, «Η Συνάντηση» υπογράφοντας και τη σκηνοθεσία.