Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγνώριστη η μελαχρινή πρώην σεξοβόμβα του Baywatch

Αγνώριστη η μελαχρινή πρώην σεξοβόμβα του Baywatch

Σε μια σπάνια εμφάνισή της, οι παπαράτσι «συνέλαβαν» τη σταρ του Baywatch, να περπατά με τον σκύλο της στο Λος Αντζελες εντελώς ατημέλητη, χωρίς μακιγιάζ με ένα μαύρο μπουφάν, ροζ πιτζάμες και... παντόφλες.

Η Γιασμίν Μπλιθ (Yasmine Bleeth) ήταν η μελαχρινή καλλονή ναυαγοσώστρια «Κάρολαϊν Χόλντεν» του Baywatch και το αντίπαλο δέος της ξανθιάς σεξοβόμβας, Pamela Anderson.

Μετά την τεράστια επιτυχία της την δεκαετία του ’90, η Μπλιθ χάθηκε από το προσκήνιο και το ευρύ κοινό έμεινε να τη θυμάται όπως ήταν, μια κούκλα μέσα στο κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, να βουτά στα κύματα της δημοφιλούς σειράς.

Διαβάστε επίσης: Baywatch: Τι κάνει σήμερα ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ και η Πάμελα Άντερσον;

Σήμερα, στα 54 της χρόνια, μετά από χρόνια εξαρτήσεων από ουσίες και αλκοόλ, η Μπλιθ δεν θυμίζει σε τίποτα την «Καρολάιν».

Βόλτα με… πιτζάμες και παντόφλες

Σε μια σπάνια εμφάνισή της, οι παπαράτσι «συνέλαβαν» τη σταρ του Baywatch, να περπατά με τον σκύλο της στο Λος Αντζελες εντελώς ατημέλητη, χωρίς μακιγιάζ με ένα μαύρο μπουφάν, ροζ πιτζάμες και… παντόφλες.

Είναι η πρώτη φορά που η DailyMail.com εντοπίζει την πρώην σταρ έξω τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Από τη δόξα στη μάχη με τα ναρκωτικά

Το πρώην μοντέλο υποδύθηκε τη γοητευτική ναυαγοσώστρια σε 72 επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, η οποία έκανε την ίδια και τους συμπρωταγωνιστές της μεγάλα ονόματα, όπως η Πάμελα Άντερσον, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, η Κάρμεν Ηλέκτρα, η Νικόλ Έγκερτ και ο Μάικλ Νιούμαν.

Ωστόσο, πάλεψε με προσωπικούς «δαίμονες» εκτός κάμερας, συμπεριλαμβανομένου του εθισμού στην κοκαΐνη που την οδήγησε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2000.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, συνελήφθη αφού έπεσε στο διάζωμα ενός αυτοκινητόδρομου στο Μίσιγκαν. Οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό της σύριγγες με ενέσιμη κοκαΐνη.

Μια έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της οδήγησε την αστυνομία να βρει ακόμη περισσότερη κοκαΐνη και σύνεργα ναρκωτικών.

Είναι ειλικρινής για τη μάχη της με τα ναρκωτικά και σε ένα άρθρο της στο Glamour το 2003, έγραψε ότι «η συνειδητή προσπάθεια να μείνω μακριά από τα ναρκωτικά είναι πλέον μέρος της ζωής μου και θα είναι πάντα».

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024