Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην τελική ευθεία το ανοικτό κέντρο εμπορίου στην Αμαλιάδα

Στην τελική ευθεία το ανοικτό κέντρο εμπορίου στην Αμαλιάδα

Το «OpenMall» στην Αμαλιάδα έχει ενταχθεί ως δράση του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 στο Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία, με προϋπολογισμό 1.898.046,31 ευρώ και περιλαμβάνει τέσσερα υποέργα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα στην Αμαλιάδα του Δήμου Ήλιδας, για την δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Αμαλιάδας – OpenMall».

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Αμαλιάδα, για το οποίο συνεργάζονται ο δήμος Ήλιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας.  Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λυμπέρης, μετά  την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δήμο με την συμμετοχή του ιδίου και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής, παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, στην οποία εξετάστηκαν  οι τελευταίες λεπτομέρειες, το έργο εισήλθε στην τελική ευθεία και θα δημοπρατηθεί εντός του Νοεμβρίου.

Ο κ. Λυμπέρης επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη δράση θα συμβάλλει ουσιαστικά στην λειτουργικότητα και την αισθητική του κέντρου της πόλης, ενώ συγχρόνως στοχεύει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.«Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση, που εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο έργων στην πόλη της Αμαλιάδας, και συμπεριλαμβάνει:open mall

Η πράξη επίσης για το OpenMall περιλαμβάνει και τέσσερα υποέργα, τα οποία έχουν ως εξής:

Υποέργο 1: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων Έξυπνης Πόλης»,  προϋπολογισμού 110.484,00€.
Υποέργο 2:  «Αναβάθμιση Δημοσίου Χώρου» προϋπολογισμού 1.867.422,00€.
Υποέργο 3: Ενέργειες ωρίμανσης για την υλοποίηση της πράξης «Ανοικτό  Κέντρο Εμπορίου Αμαλιάδας» προϋπολογισμού 62.000,00€.
Υποέργο 4: Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αμαλιάδας», προϋπολογισμού 55.180,00€.

Το έργο στην Αμαλιάδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πεζοδρομήσεις, αναπλάσεις πεζοδρομίων, πράσινο, σιντριβάνια, χώρους στάθμευσης, ράμπες ΑμΕΑ, φωτιστικά, παγκάκια, νέους κάδους απορριμμάτων, δημοτικές τουαλέτες, infokiosk, πινακίδες επιχειρήσεων κοινού σχεδιασμού, στέγαστρα, τέντες, ηλεκτρονικές πινακίδες κ.α. με την εικόνα της πόλης να βελτιώνεται αισθητά.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024