Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλία μετά από θρίλερ για Τότεναμ και Σπόρτινγκ (1-1) – Σπουδαία νίκη για την Άιντραχτ (2-1)

Ισοπαλία μετά από θρίλερ για Τότεναμ και Σπόρτινγκ (1-1) – Σπουδαία νίκη για την Άιντραχτ (2-1)

Τότεναμ και Σπόρτινγκ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 σε ένα ματς με φινάλε θρίλερ, ενώ στη Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ επικράτησε της Μαρσέιγ με 2-1. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα στον όμιλο.

Σε μια αναμέτρηση με εξαιρετικό ρυθμό και με φινάλε βγαλμένο από ταινία, για τον τέταρτο όμιλο του Champions League, η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη με τη Σπόρτινγκ με 1-1 στο Λονδίνο χάνοντας την ευκαιρία που είχε για να σφραγίσει την πρόκρισή της από σήμερα, με τον Χάρι Κέιν να έχει ακυρωθέν γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στη Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ με 2-1 και μπήκε γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όλα ανοιχτά για την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ και με τις τέσσερις ομάδες να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Τότεναμ υποδέχτηκε τη Σπόρτινγκ στο Λονδίνο γνωρίζοντας πως με νίκη θα έπαιρνε από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παρ’ όλα αυτά τα λιοντάρια ήταν εκείνα που ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και στο 22ο λεπτό ο πρώην Λονδρέζος, Μάρκους Έντουαρντς, με ένα πολύ όμορφο σουτ με το αριστερό νίκησε τον Ούγκο Γιορίς και έγραψε το 0-1 για την ομάδα του.

Το κλίμα άρχισε να γίνεται βαρύ για την Τότεναμ που έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης πριν βγει το ημίχρονο αλλά δεν το βρήκε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο δεύτερο μέρος και έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες αρχικά στο 52′ με τον Ντάιερ και στη συνέχεια στο 56′ με τον Αντάν να νικάει τον Σον. Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις κι είχαν τις δικές τους μεγάλες στιγμές για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Στο 76′ ο Ναζίνιο νικήθηκε από τον Γιορίς σε μοναδική ευκαιρία και πέντε λεπτά αργότερα ξανά ο ίδιος παίκτης αστόχησε.

Στο 80′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπεντακούρ να πηδάει πιο ψηλά από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά να κάνει το 1-1. Το φινάλε ήταν δραματικό καθώς στο 90+5′ ο Χάρι Κέιν σκόραρε για το 2-1 που θα έδινε στους Άγγλους την πρόκριση αλλά μετά από χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στη Γερμανία, η Άιντραχτ ξεκίνησε με τεράστια ορμή το ματς και μόλις στο 3′ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Καμάντα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και με τον Γκεντουζί να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχετικά γρήγορα σε 1-1 στο 23′. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Γερμανοί ανέκτησαν ξανά το προβάδισμα με τον Μουανί. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα, με τη Μαρσέιγ να κυριαρχεί, να απειλεί αρκετές φορές, στο 59′ με τον Σάντσες και στο 78′ με τον Ταβάρες, αλλά με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024