Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι για την Μπάγερν κόντρα στην απογοητευμένη Μπαρτσελόνα (0-3)

Πάρτι για την Μπάγερν κόντρα στην απογοητευμένη Μπαρτσελόνα (0-3)

Οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν την απογοήτευση της αποκλεισμένης Μπαρτσελόνα και έστησαν… πάρτι στο Καμπ Νου.

«Ισοπεδωτική» στη Βαρκελώνη η Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι Βαυαροί επικράτησαν 3-0 της Μπαρτσελόνα και πέτυχαν την πέμπτη νίκη τους στον όμιλο.

Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την απογοήτευση της κάκιστης για μια ακόμα φορά Μπαρτσελόνα, που αποκλείστηκε και τυπικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης μετά τη νίκη της Ιντερ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (4-0) και έστησαν… πάρτι μέσα στο Καμπ Νου.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν προκριθεί στους «16» του Champions League ως πρώτοι, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Τσάβι και έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στη νίκη.

«Πάρτι» για την Μπάγερν

Το βράδυ στράβωσε από την αρχή για την Μπαρτσελόνα, με την Μπάγερν Μονάχου να ανοίγει το σκορ στο Καμπ Νου μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Μανέ έφυγε ταχύτατα στην κόντρα, ξεπέρασε στο σπριντ τον Μπεγερίν και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι Βαυαροί ξαναχτύπησαν, με τον Τσούπο Μότινγκ να φεύγει στην αντεπίθεση και με πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα για τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Στο 43’ μάλιστα η Μπάγερν έχασε τριπλή ευκαιρία για να κάνει το 3-0, με τον διαιτητή ένα λεπτό αργότερα να δίνει πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα για μαρκάρισμα στον Λεβαντόφσκι. Μετά την εξέταση του VAR όμως άλλαξε γνώμη και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-2.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μπάγερν στο 56’ να σκοράρει με τον Γκνάμπρι, αλλά το γκολ μετά την εξέταση του VAR να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι, με τους Βαυαρούς μάλιστα στο 90+5’ να κάνουν το 3-0 με τον Παβάρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν,  Μπεγερίν, Αλόνσο, Κουντέ, Μπαλντέ, Μπούσκετς (58’Φεράν Τόρες), Κεσί, Πέδρι (58’Ραφίνια), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, Λεβαντόφσκι (82’Τόρε).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ουλράιχ, Ουπαμεκανό (63’Παβάρ), Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Μαζραουί (79’Στάνισιτς), Κίμιχ, Γκορέτσκα (46’Ζάμπιτσερ), Γκνάμπρι, Μανέ, Μουσιάλα, Τσούπο Μοτίνγκ (63’Μίλερ).

Τα αποτελέσματα:

Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν 4-0
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 0-3

Βαθμολογία

Μπάγερν 15
Ίντερ 10
Μπαρτσελόνα 4
Βικτόρια Πλζεν 0

Επόμενη αγωνιστική (1/11)

Μπάγερν-Ίντερ
Βικτόρια Πλζεν-Μπαρτσελόνα

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024