Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεοπτικές κόντρες: «Το πρώτο όνομα», «οι ψεύτικες τηλεφωνικές» και «το τρικ για τα νούμερα»

Τηλεοπτικές κόντρες: «Το πρώτο όνομα», «οι ψεύτικες τηλεφωνικές» και «το τρικ για τα νούμερα»

Ποιοι ξεκίνησαν ήδη να τσακώνονται;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν μπορεί μόλις να ξεκίνησε αλλά οι κόντρες ανάμεσα στα πρόσωπα της showbiz ήδη βρίσκονται στον «αέρα».

Παρουσιαστές, καλλιτέχνες και ηθοποιοί μπαίνουν δυναμικά στην αρένα των «τσακωμών» για τη σεζόν 2022 – 2023 από του δυο πρώτους μήνες κιόλας.

Οι μπηχτές πάνε και έρχονται, με ατάκες που θα μείνουν για καιρό στη μνήμη μας. «Το πρώτο όνομα», «οι ψεύτικες τηλεφωνικές» και «το τρικ για τα νούμερα».

Εσείς μπορείτε να θυμηθείτε σε ποιους ανήκουν οι ατάκες αυτές και σε ποιους αναφέρονται; Από τον Χρήστο Πολίτη και την Κάτια Δανδουλάκη μέχρι τον Γιώργο Λιάγκα με τη Κατερίνα Καινούριου, αυτές είναι οι νέες τηλεοπτικές κόντρες της σεζόν για τους τελευταίους δυο μήνες.

Αντέχετε;

Καινούριου – Λιάγκας

Οι «αντίπαλοι» παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών ξέσπασαν ο ένας εναντίον του άλλου στον τηλεοπτικό αέρα. Κάποιες φορές ονομαστικά και κάποιες με μπηχτές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην υπόθεση παιδεραστίας του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, είχε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες.  Δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου ψεύτικη τηλεφωνική. Ποτέ! Μην με προκαλείτε. Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές με συνεργάτες τους. Είναι ντροπή σας».

Η Κατερίνα Καινούριου ενημερώθηκε αμέσως για το τι είχε ειπωθεί στην εκπομπή του «Πρωινού», θεώρησε πως το σχόλιο αφορούσε εκείνη και και απάντησε: «Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων… Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω».

Μάνεσης – Μελέτη

Ο Νίκος Μάνεσης πριν από λίγες εβδομάδες προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις, οι οποίες συζητήθηκαν πολύ. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε πως διανύει την τελευταία του διετία στον Alpha ενώ την επόμενη μέρα προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ελεωνόρα Μελέτη σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση στην εκπομπή της λέγοντας: ««Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…».  Να θυμίσουμε πως η Ελεωνόρα Μελ’έτη και ο Νίκος Μάνεσης είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Έτσι, όταν η Ελεωνόρα ρωτήθηκε εάν όταν συνεργάζονταν αντιδρούσε με παρόμοιο τρόπο για τα νούμερα τηλεθέασης τότε η επιτυχημένη παρουσιάστρια απάντησε:

«Αααα… Τότε φταίγαμε οι παρουσιαστές για τα νούμερα. Αφού φύγανε όλοι… Πώς θα γινόταν η εκπομπή;».

Πολίτης – Δανδουλάκη

Ο Χρήστος Πολίτης και η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η Βίρνα και ο Γιάγκος της «Λάμψης». Το απόλυτο ζευγάρι της τηλεοπτικής σειράς όμως, φαίνεται πως δεν τα πηγαίναν και πολύ καλά εκτός πλατό. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Πόλίτης προχώρησε στην εξής δήλωση: «Σύντομα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη δεν παίρνει 50.000 παραπάνω, αλλά συνολικά 2.000.000 και βάλε. Με απειλή παραίτησης με πάνε στο 1,5 εκατομμύριο. Αλλά αργότερα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη παίρνει 3.000.000 τελικά. (…) Εξαρχής η Δανδουλάκη είχε θέσει όρο να είναι στους τίτλους: “Η Λάμψη με την Κάτια Δανδουλάκη”. Ήθελε να μπει πρώτο όνομα. Άντε, λέω εγώ, ας μπει μετά “και ο Χρήστος Πολίτης”. Όχι, μου λένε, δεν θέλει κανένα πλάι της. Κι εγώ πού πάω; ρωτάω».

Στη συνέχεια, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε λέγοντας πως στεναχωριέται πού και πιστεύει πως ο Χρήστος Πολίτης έχει θέμα κατάθλιψης. Η απάντησή της αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε πολύ στον Χρήστο Πόλίτη, ο οποίος απάντησε χαρακτηριστικά: « Εγώ δεν την αγαπώ. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Και ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή. Εγώ δεν την έχω αυτή την αδυναμία, καλώς ή κακώς. Αυτή ονόμασε το θέατρό της ‘Κάτια Δανδουλάκη’. Να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου».

Καινούριου – Μουτίδου

Αυτή η κόντρα ξεκίνησε στα social media και συνεχίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούριου με την τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, από τα παρασκήνια του «J2US», γράφοντας το σχόλιο «Λίγο ακόμα πρέπει…». Η Κατερίνα Καινούριου απάντησε με τη σειρά της:

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φωτογραφία; Γυναικεία αλληλεγγύη σού λέει μετά. Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ».

Λίγο αργότερα, η Σοφία Μουτίδου επανήλθε στο θέμα, δίνοντας τη δική της απάντηση: ««Και τώρα θίχτηκες από τι; Από πού να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το «λίγο ακόμα πρέπει…». KatKen, που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας, κάθε ημέρα, για κάποιον. Και μόλις κάποιος βάζει έναν τίτλο «Support Art Girls!» και το χέρι ψηλά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι και αυτό μόδα. Και ό,τι είναι μόδα, το ακολουθείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα και έχετε και τη δύναμη της τηλεόρασης. Μόδα και τηλεόραση, βούτυρο στο ψωμί. Φιλιά πολλά. Λίγο ακόμα πρέπει…».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024