Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: «Τόσα χρόνια λέτε μαλ@@@ίες - Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια»

Γιώργος Λιάγκας: «Τόσα χρόνια λέτε μαλ@@@ίες – Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια»

Εκτός εαυτού βγήκε ο παρουσιαστής

Πυρ και μανία έγινε κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας. Με αφορμή την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος τόνισε ότι θα διαμορφώσει την σκαλέτα της εκπομπής όπως επιθυμεί και δεν θα πάρει την άδεια κανενός.

Παράλληλα, ζήτησε από τους συναδέλφους του να μην τον προκαλούν, καθώς έχει στοιχεία και ονόματα για το ποιοι βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές συνομιλίες.

«Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας…»

Είπε συγκεκριμένα: «Σήμερα δώσαμε το ρεπορτάζ όλο. Να μην περιμένει ο κόσμος ότι θα συλληφθούν 200 άτομα. Ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που μπορούν να συλληφθούν είναι συνολικά άλλοι 10. 12 συνολικά είναι. Αυτή τη στιγμή είναι οι 2, αυτά τα καλόπαιδα και είναι άλλα 5-7 τα εντάλματα. Μην περιμένετε ότι ξαφνικά θα τους πιάσουν όλους, είναι μεγάλο το κύκλωμα. Καλό είναι να γίνει μία μεγάλη και δυνατή αρχή».

Και πρόσθεσε: «Και να πω και κάτι ακόμα. Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας, που έχω υπηρετήσει το lifestyle και θα το υπηρετήσω ξανά αν χρειαστεί, δεν είναι ντροπή με αισθητική και άποψη, από κανέναν να διαμορφώσω τη σκαλέτα της εκπομπής μας. Από κανέναν! Δεν έχω σχολιάσει ποτέ 30 χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ! Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω γιατί δεν σας θεωρώ συναδέλφους, για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από 30 χρόνια και στα 53 μας να μην μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη σωστή ενημέρωση και να αφυπνίσουμε κάποιες συνειδήσεις.

Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…κίες. Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια. Λοιπόν… Σας ζητώ συγγνώμη. Συγγνώμη από τους τηλεθεατές αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε εκ νέου. Αυτή τη φορά με αφορμή μία τηλεφωνική επικοινωνία με τη γειτόνισσα του 53χρονου: «Τρελαίνομαι! Κύριοι, θέλετε να ξανασυστηθούμε σε αυτή τη μικρή τηλεοπτική αγορά; Δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου ψεύτικη τηλεφωνική. Ποτέ! Μην με προκαλείτε. Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές με συνεργάτες τους. Είναι ντροπή σας, να κουνάτε εσείς το δάχτυλό σας σε μένα. Μετά από 30 χρόνια. Σοβαρευτείτε και μαζευτείτε. Δεν θέλετε να ανοίξω το στόμα μου πραγματικά».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024