Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική, η τηλεόραση και η εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική, η τηλεόραση και η εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο»

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10) η Χριστίνα Μπόμπα.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και επιχειρηματίας, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή, την εγκυμοσύνη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

«Το πρώτο μου ραντεβού με τον Σάκη ήταν σαν παιχνίδι. Δε με τρόμαξε καθόλου ότι ήταν ένα προβεβλημένο πρόσωπο, δε με άφησε ο ίδιος. Η σχέση μας ήταν ήρεμη και εύκολη. Δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ για την προβολή του», είπε αρχικά για τη γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Και πρόσθεσε: «Πέρασα από όλα τα στάδια της προβολής σαν ψυχολογία και σαν σκέψεις. Μετά από πολύ καιρό, αρκετή σκέψη και ψυχανάλυση, έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι μικρή. Μου αρέσει να ταξιδεύω, να δημιουργώ υλικό και να το προβάλλω στα media. Έμαθα να ξεπερνάω αυτά που λένε οι άλλοι. Μετά από κάποιο διάστημα δεν αποφάσισα ποτέ το τι θα κάνω με βάση το τι θα πει ο κόσμος. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό, με αφήνει αδιάφορη».

«Νέα ταυτότητα η μητρότητα»

Η content creator μίλησε επίσης για τη μητρότητα και πως αυτή άλλαξε τη ζωή της: «Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η ‘μητέρα’ είναι το πρώτο και μετά τα άλλα μπαίνουν στη σειρά τους. Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».

Όσο για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της; «Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα. Ήμουν έτοιμη. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να κάτσω στο σπίτι για έναν χρόνο και με τη βοήθεια του Σάκη, αφοσιώθηκα σε αυτό πλήρως»

«Δεν είμαι αρνητική στην τηλεόραση»

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε έτοιμη να επιστρέψει και στη δουλειά της.

«Είμαι έτοιμη να μπω πάλι στη δουλειά μου στον τομέα της εστίασης. Το ξεκίνησα στον κοροναϊό γιατί δεν βρίσκαμε αρκετά ποιοτικό φαγητό να παραγγείλουμε. Έβγαλα τα δύο πρώτα μου εστιατόρια μέσω των πλατφορμών και τώρα έχουμε ανοίξει άλλα 3 – 4».

Σχετικά με την τηλεόραση ανέφερε: «Μπορεί να μην έχει έρθει η κατάλληλη πρόταση ακόμα, δεν είμαι αρνητική αλλά επειδή δεν είναι η βασική μου δουλειά, δεν είναι προτεραιότητά μου. Τις έχω αξιολογήσει πολύ σοβαρά τις προτάσεις και με χαρά θα το έκανα αν είχε έρθει κάτι ωραίο».

Όταν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Σάκη Τανιμανίδη σε μια ταξιδιωτική εκπομπή, εκείνη αποκάλυψε: «Το έχουμε σκεφτεί και εμείς και ο κόσμος. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάναμε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουμε. Δεν ήταν οι συνθήκες έτσι, ο Σάκης είχε πάντα πολλά πρότζεκτ, είχαμε τις εταιρείες μας οπότε δεν είναι πολύ εύκολο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ».

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024