Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οικονομάκου - Κορινθίου - Μπόμπα: Τι δήλωσαν για τα επαγγελματικά τους;

Οικονομάκου – Κορινθίου – Μπόμπα: Τι δήλωσαν για τα επαγγελματικά τους;

Δείτε τι είπαν οι τρεις cecebrities.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρία Κορινθίου και η Χρίστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Οι τρεις γυναίκες αγαπούν τα ρούχα και την μόδα γενικότερα. Κατά συνέπεια, δε θα έχαναν με τίποτα την ευκαιρία να βρεθούν στην Πόλη του Φωτός.

Οι τρεις Ελληνίδες celebrities ήταν καλεσμένες γνωστών εταιριών ένδυσης και καλλυντικών για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Καθόλου περίεργο καθώς η Αθηνά Οικονομάκου έχει δική της εταιρία ένδυσης αλλά και κοσμημάτων. Και η Μαρία Κορινθίου όμως, λανσάρει και εκείνη τη δική της σειρά ρούχων. Από την άλλη, η Χριστίνα Μπόμπα έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές ως μοντέλο για γνωστές εταιρίες ένδυσης.

Μετά από μερικές μέρες γεμάτες μόδα και glam, οι τρεις γυναίκες επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» τις εντόπισε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

Οι δηλώσεις

Η Χριστίνα Μπόμπα, η Μαρία Κορίνθιου και η Αθηνά Οικονομάκου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για τα επαγγελματικά τους και συγκεκριμένα για την τηλεόραση. Απάντησαν στις ερωτήσεις για το εάν θα τις δούμε κάπου τηλεοπτικά και εάν θα τους ενδιέφερε μια τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή.

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε πως «Έπρεπε να επιλέξω θέατρο ή τηλεόραση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Δεν είναι στις προτεραιότητες μου μια εκπομπή στην τηλεόραση».

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνεργασίας με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. «Προς το παρόν δεν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά, δεν έχω κάποιες σκέψεις. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις γενικές αλλά δεν προχώρησαν. Τα αρνητικά σχόλια θα υπάρχουν πάντα. Ό,τι και να κάνεις. Όσο κάνεις πράγματα, αρνητικά σχόλια υπάρχουν», είπα αρχικά. Προς το παρόν δεν θα μας δείτε τηλεοπτικά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Στο μέλλον δεν ξέρω».

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την  επίσκεψη τους στο Παρίσι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε πάει για δουλειά στο Παρίσι, αλλά περάσαμε πολύ ωραία, Γαλλία ήταν αυτή».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024