Η Ούρσουλα Βλάχου έγινε ευρέως γνωστή το 2005 μέσα από την κωμική σειρά του MEGA, «Η ώρα η καλή», όπου υποδυόταν την «Στέφανι», την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου και της Αριέττας Μουτούση.
Η 29χρονη πλέον Ούρσουλα έχει μεγαλώσει και έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια. Η Ούρσουλα και ο Βίκτωρας παντρεύτηκαν το Σάββατο 18 Ιουνίου. Το ζευγάρι πραγματοποίησε πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό του φίλους και συγγενείς.
Συγκεκριμένα, η Ούρσουλα Βλάχου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά και κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον αγαπημένο της, Βίκτωρα Αποστόλου.
Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγος της Ούρσουλας Βλάχου τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»