Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το μέγεθος δεν έχει σημασία» - Το μήνυμα μοντέλου 150 κιλών που έχει σχέση με έναν αδύνατο άντρα

«Το μέγεθος δεν έχει σημασία» – Το μήνυμα μοντέλου 150 κιλών που έχει σχέση με έναν αδύνατο άντρα

Πολλές αντιδράσεις -κυρίως θετικές- στα social media

Τα αποκαλυπτήρια του νέου της αγοριού έκανε στο TikTok το plus size μοντέλο Alex Aspasia. Κάποιοι βέβαια έβγαλαν χολή για το βίντεο και ο λόγος ήταν ότι η κοπέλα ζυγίζει 150 κιλά και το αγόρι της ήταν αρκετά αδύνατο.

«Μην αφήνετε το μέγεθος σας να σας σταματήσει από το να βρείτε κάποιον ξεχωριστό» ήταν το μήνυμά της στο βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 550.000 προβολές.

Η μελαχρινή κοπέλα, που έχει ύψος 1,80 και ζυγίζει 150 κιλά, εμφανίστηκε στο βίντεο σαν άλλη Τζέσικα Ράμπιτ, με ένα σέξι εφαρμοστό φόρεμα και κόκκινα χείλη και δίπλα της ο σύντροφός της με ένα ζευγάρι αυτιά λαγού στο κεφάλι. Το μοντέλο δεν αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν, ούτε πόσο καιρό είναι μαζί, αρκέστηκε μόνο σε ένα φιλί με τον αγαπημένο της.

@alexaspasia I love this lol #DidYouYawn #plussizedating #kiss ♬ original sound – Big Ty 💪🏽🐻❤️

Αμέσως μόλις ανέβηκε το βίντεο η νεαρή κοπέλα δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια, εκδηλώσεις θαυμασμού και αγάπης.

«Είσαι θεά, τυχερός αυτός ο άντρας» έγραψε ένας χρήστης. «Τους λατρεύω με το πόσο χαρούμενοι φαίνονται. Αυτοπεποίθηση και ομορφιά σε ένα πανέμορφο ζευγάρι» έγραψε άλλος.

@alexaspasia Like girl speak for yourself #plussize #plussizedating #curvetok #curvy #HausLabsFoundation ♬ Unholy – Sam Smith & Kim Petras

Ωστόσο το βίντεο με τους νέους εραστές έκανε μερικούς θεατές του να απελπιστούν και να θυμώσουν, με μία γυναίκα να σχολιάζει με μελαγχολικό ύφος: «Το μέγεθος με εμποδίζει να βρω σύντροφο, δεν έχω κανένα» και την Aspasia να την ενθαρρύνει «θα βρεις κάποιον, σίγουρα χρειάζεται χρόνος».

Πριν λίγες μέρες η νεαρή influencer επέστρεψε στο TikTok για να αποκρούσει τα σχόλια των haters. «Γιατί είστε όλοι τόσο θυμωμένοι» αναρωτήθηκε σε βίντεο που φαίνεται να φιλάει προκλητικά το άλλο της μισό.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024