Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Οργή για τη στάση των παιδοβιαστών - Κάνουν τους... ανήξερους και ρίχνουν τις ευθύνες στην 12χρονη

Σεπόλια: Οργή για τη στάση των παιδοβιαστών – Κάνουν τους… ανήξερους και ρίχνουν τις ευθύνες στην 12χρονη

Καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία στο προσκήνιο που αφορούν τους παιδοβιαστές που έχουν ήδη συλληφθεί καθώς και άλλα άτομα τα οποία έχουν εμπλακεί στην υπόθεση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έρχονται καθημερινά στο φως για την φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία στο προσκήνιο που αφορούν τους παιδοβιαστές που έχουν ήδη συλληφθεί καθώς και άλλα άτομα τα οποία έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Ο εφιάλτης που βίωνε το μικρό κορίτσι για μήνες στα χέρια των παιδοβιαστών δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

Την βίαζε σε μία αλάνα

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των συλληφθέντων,  ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, βίαζε την 12χρονη σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το σημείο που πήγαινε το κοριτσάκι ήταν η αλάνα  πέντε λεπτά από την Ομόνοια, πίσω από τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό όπου τις νυχτερινές ώρες δεν υπάρχει κίνηση.

Το γεγονός ότι πήγαινε εκεί το παιδί έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Σοφιανίδης στην απολογία του. Εξοργίζοντας ο 42χρονος επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες στην ίδια τη 12χρονη που βίαζε. Όπως φέρεται να είπε στην απολογία του «η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Ο Ηλίας Μίχος από την πλευρά του συνεχίζει να προκαλεί μέσα από τις φυλακές αμφισβητώντας τα όσα κατάθεσε το 12χρονη κορίτσι το οποίο βίωσε τον εφιάλτη  στα χέρια του .

Λίγες ώρες μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του που έκανε λόγο για «συναίνεση» με ένα 12χρονο παιδί, επανέρχεται αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με τον οίκος ανοχής που φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη.

Ο Μίχος υποστήριξε με θράσος, ότι «δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής» για να συμπληρώσει ότι «δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε» .

Τα πρόσωπα – κλειδιά για την εξέλιξη των ερευνών

Την ίδια στιγμή, ο κύκλος των ερευνών για τη φρικιαστική υπόθεση διευρύνεται, με τις Αρχές να αναζητούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται πιθανότατα ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται έφοδοι σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον 53χρονο για να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα – κλειδιά τα οποία φέρεται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας.

Ο πρώτος είναι ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής που υποδεχόταν τον Ηλία Μίχο όταν πήγαινε εκεί με την 12χρονη. Είναι ένας άντρας 30-40 ετών, όπως περιγράφει η ανήλικη στην κατάθεση της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος παρουσιάζεται ως… διαχειριστής όχι μόνο του συγκεκριμένου οίκου ανοχής στον οποίο εκπόρνευαν τη 12χρονη, αλλά και άλλων οίκων ανοχής στην Αθήνα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ υπολογίζουν τον αριθμό τους σε 10-15.

Ο άνδρας -σύμφωνα με τις αρχικές καταθέσεις και όσα έχει μνημονεύσει η 12χρονη- φέρεται να ήταν αυτός που συνεννοούνταν με τον Ηλία Μίχο προκειμένου η 12χρονη να πηγαίνει στον οίκο ανοχής και να τη βιάζουν.

Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα ακόμη άτομο που φαίνεται ότι παίζει τον ίδιο ρόλο με τον 53χρονο.

Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ», το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου. Ο μαστροπός – ατζέντης, «εισπράκτορας» και συνοδός της 12χρονης στα ραντεβού με τους βιαστές.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024