Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: «Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν - Θέλουν να μου τα… φορτώσουν όλα»

Σεπόλια: «Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν – Θέλουν να μου τα… φορτώσουν όλα»

Αφού εκφράζει την πεποίθηση πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Με τις Αρχές να έχουν αποφασίσει μέχρι στιγμής την προφυλάκιση συνολικά πέντε ατόμων και τις έρευνες να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, εξετάζεται ο ρόλος άνδρα με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», που εμφανίζεται στις καταθέσεις του παιδιού.

Ο «Μιχάλης» θεωρείται πως είναι ένα πρόσωπο το οποίο συνεργαζόταν με τον 53χρονο και είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση βιασμού. Όπως ανέφερε το παιδάκι στις καταθέσεις του, δεν είχε συναντηθεί μαζί του, αλλά αυτός ήταν που έδινε τον αριθμό του κινητού της στους βιαστές και με τη σειρά τους εκείνοι επικοινωνούσαν μαζί της μέσω viber.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική αποκάλυψη MEGA – Αστυνομικός της ΓΑΔΑ στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Τι λέει ο «Μιχάλης»

Ο ίδιος, πάντως, ο οποίος μίλησε στον Alpha, δίνει διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα.

Αφού εκφράζει την πεποίθηση πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση, ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη.

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» λέει.

Δύο ημέρες μετά από τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μιλήσει ξανά στον Alpha με αλλοιωμένη φωνή λέγοντας τα εξής: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει «θέλεις να βρεθούμε» και είχε μια παιδική φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να τού ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…» λέει.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές γιατί φοβάται τον διασυρμό. «Δεν έχω «πάει» ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή».

Διαβάστε επίσης: Γνωστή χορεύτρια «ψάρεψε» τη 12χρονη – Ήθελε να την κάνει «δώρο» στον άντρα της

Δείτε αναλυτικά

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024