Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Συγκλονιστική αποκάλυψη MEGA: Αστυνομικός στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Σεπόλια: Συγκλονιστική αποκάλυψη MEGA: Αστυνομικός στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες βιαστές του κοριτσιού και με πέντε άτομα ήδη στη φυλακή, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη που θα προκαλέσει θόρυβο.

Διαβάστε επίσης: Στη φυλακή οι δύο βιαστές της 12χρονης, διαφωνία για τον τρίτο – Τι είπαν στις απολογίες τους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, «υπάρχει ένας αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο MEGA, «από την ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει ένας αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη και είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της».

«Υπηρετεί στη ΓΑΔΑ»

«Είναι νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ», σημείωσε μάλιστα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Και προσέθεσε πως απομένει να δούμε εάν ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, καθώς και τι θα του αποδοθεί – αν δηλαδή θα μπει στο κατηγορητήριο με τους ήδη κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος διευκρίνισε, πάντως, ότι «δεν φαίνεται να πρόκειται για κάποιον που επικαλέστηκε αστυνομικό», όπως η περίπτωση του άνδρα που παρίστανε τον αστυνομικό σε συνομιλία με την 12χρονη και την απειλούσε, για να την αναγκάσει να πάει μαζί του χωρίς χρήματα.

Μητέρα: «Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του Μίχου»

Εν τω μεταξύ, τους δικούς της ισχυρισμούς για όσα έγιναν έδωσε η μητέρα της 12χρονης στην απολογία της, η οποία αναφέρθηκε στα στάδια της σχέσης της με τον 53χρονο παιδοβιαστή και μαστρωπό, Ηλία Μίχο, που ξεκίνησε από την εμπιστοσύνη που είχε στο πρόσωπό του και έφτασε στην ημέρα που έμαθε τι βίωνε το παιδί της στα χέρια του και  ήθελε να… πάει να τον σκοτώσει για το κακό που έκανε.

Η κατηγορούμενη μητέρα προσπάθησε να πείσει ότι είχε πλήρη εποπτεία του παιδιού της και των κινήσεών του, ακόμα και όταν πήγαινε στο μαγαζί του Μίχου, συνήθως μετά το τέλος του σχολείου.

«Δεν το είχα ανεξέλεγκτο το παιδί. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς, ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στην γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη», κατέθεσε.

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Επίσης, του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς, εν ενεργεία και μη, να συχνάζουν στο μαγαζί του».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024