Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Η 12χρονη «είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη, μοιάζει 18 ετών» λέει η δικηγόρος του 34χρονου

Σεπόλια: Η 12χρονη «είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη, μοιάζει 18 ετών» λέει η δικηγόρος του 34χρονου

Η δικηγόρος του 34χρονου σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 33χρονος υπάλληλος και ο 34χρονος επιχειρηματίας που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η δικηγόρος του 34χρονου σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού (!), υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία. «Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» είπε προκλητικά η δικηγόρος Γιώτα Παντελεάκη μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Γνωστή χορεύτρια «ψάρεψε» τη 12χρονη – Ήθελε να την κάνει «δώρο» στον άντρα της

«Βέβαια δεν φαινόταν η ηλικία της! Εχετε δει φωτογραφίες; Είναι πάρα πολύ ψηλή, είναι εύσωμη, πλασαριζόταν στο site σαν 17χρονη. Οταν την είδε, θεώρησε ότι είναι 18 με 20 ετών. Κατηγορείται ο άνθρωπος ότι εν γνώσει του προέβη σε ασελγή πράξη» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

«Νόμιζε ότι είναι 17 ετών»

«Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι γενικά και αόριστα ως προς τον χρόνο, ως προς το αυτοκίνητο, ως προς πολλά άλλα. Ο εντολέας μου δεν αρνήθηκε τη συνάντηση όμως υπάρχει και ένα νομοθετικό πλαίσιο που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Η παράγραφος 3 για την οποία κατηγορείται, δηλαδή για γενετήσια πράξη, αναφέρει πως αν κάποιος έρθει σε επαφή με 15 ετών και 1 ημέρα, η φυλάκιση είναι 3 έτη και η δίωξη είναι πλημμεληματική. Σε πλημμελήματα δεν χωρεί προσωρινή κράτηση όπως γίνεται σε αυτή την περίπτωση» είπε ο δικηγόρος του 33χρονου Ιωάννης Μπαρκαγιάννης. «Ο εντολέας μου ήρθε σε επαφή, όχι σε ερωτική επαφή. Είχε την εντύπωση ότι έρχεται σε επαφή με ένα άτομο 17 ετών» σημείωσε ο κ. Μπαρκαγιάννης και προανήγγειλε προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο.

Υποστήριξε πως κατέθεσε στην ανακρίτρια και την έκθεση του ψυχιάτρου που διόρισε η πλευρά του 33χρονου στην οποία καταδεικνύεται «ότι η πνευματική του δυνατότητα δεν είναι αυτή της ηλικίας του».

Διαβάστε επίσης: Η «λίστα της φρίκης» με τους παιδοβιαστές της 12χρονης – Εξοργιστικές δηλώσεις από Μίχο – Τι ισχυρίζεται η μητέρα

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024