Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Κατακραυγή στo twitter για τη διαρροή φωτογραφιών της 12χρονης στο κινητό του Λιάγκα

Σεπόλια: Κατακραυγή στo twitter για τη διαρροή φωτογραφιών της 12χρονης στο κινητό του Λιάγκα

Φειγ βολάν οι φωτογραφίες της 12χρονης φτάνουν μέχρι και στα κινητά παρουσιαστών πρωϊνάδικων, γράφουν οργισμένοι οι χρήστες των social media, που είδαν τον Γιώργο Λιάγκα σε απευθείας μετάδοση να βλέπει φωτογραφίες από το βιασμό του παιδιού από τον Ηλία Μίχο.

«Βλέπω φωτογραφίες, και δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός που το βίαζε τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Στη φωτογραφία που τώρα είδα τέλος πάντων, φαίνεται το πρόσωπό του Ηλία Μίχου, φαίνεται να έχει και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή πρωινής εκπομπής Γιώργου Λιάγκα, όταν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και ενώ συζητούσαν το θέμα, κοίταξε το κινητό τηλέφωνο του.

Σοκαρισμένος ο Λιάγκας με τις φωτογραφίες, «παγωμένοι» οι τηλεθεατές με την αποκάλυψη ότι φωτογραφίες του 12χρονου θύματος βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, και μάλιστα από την ώρα τέλεσης του εγκλήματος, φτάνουν μέχρι τα πάνελ των πρωινών εκπομπών.

Το αρχικό πάγωμα διαδέχθηκε η οργή και η δημόσια κατακραυγή για τη διαρροή των φωτογραφιών του παιδιού και άλλου υλικού από τη δικογραφία της φρικιαστικής υπόθεσης.

Έξαλλοι οι χρήστες των social media με σκληρή γλώσσα επιρρίπτουν ευθύνες στο Κράτος, τη Δικαιοσύνη, την Αστυνομία, που αφήνουν απροστάτευτο το παιδί ακόμη και τώρα, επιτρέποντας σε αξιωματικούς της αστυνομίας, δικηγόρους ή άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα με την υπόθεση να διαρρέουν χωρίς ενδοιασμό -και ο καθένας για τη δική του σκοπιμότητα-, βιντεοληπτικό υλικό από την κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού. Από τα πυρά των χρηστών δεν γλίτωσαν βεβαίως ούτε δημοσιογράφοι που λειτουργούν χωρίς καμία αρχή και δεοντολογία, το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ.

Φταίνε και οι τηλεθεατές

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024