Επίθεση με drones πραγματοποίησε η Ρωσία στο Κίεβο με τον αριθμό των νεκρών να έχει ανέβει στους τέσσερις. Για την επίθεση νέο μήνυμα στο Telegram έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρόεδρος της Ουκρανίας.
«Φαίνεται ότι ο σημερινός εχθρός ενώνει στο κακό του όλους τους προηγούμενους εχθρούς της κρατικής μας υπόστασης. Ενεργεί ύπουλα – σκοτώνει αμάχους, χτυπά κατοικίες, υποδομές. Σήμερα, ως αποτέλεσμα της επίθεσης των κατακτητών σε κτίριο κατοικιών στο Κίεβο, έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Ανάμεσά τους και μια νεαρή οικογένεια που περίμενε παιδί. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.
Η τρομοκρατία πρέπει να χάσει και θα χάσει και η Ουκρανία θα επικρατήσει. Και θα φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης κάθε Ρώσο τρομοκράτη – από τους διοικητές μέχρι τους στρατιώτες που εκτέλεσαν εγκληματικές εντολές», γράφει ο Ζελένσκι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας