Εξαρθρώθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, συμμορία, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε διάπραξη κλοπών καλωδίων ηλεκτροφωτισμού στην Ιόνια Οδό.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, το βράδυ της Παρασκευής, στην Ιόνια Οδό, τέσσερις Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, πήγαν με όχημα στην Ιονία Οδό, όπου παραβίασαν περίφραξη και αφαίρεσαν από τρία φρεάτια τμήματα υπογείων καλωδίων ιστών οδοφωτισμού, με αποτέλεσμα να προκληθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους κατηγορούμενους.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που οδηγούσαν τα μέλη της συμμορίας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κατσαβίδια, έναν κόφτη καλωδίων, τρία ζευγάρια γάντια και τρία κινητά τηλέφωνα.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι, από τον Μάιο του 2022, διέπραξαν ακόμη οκτώ κλοπές καλωδίων και μία απόπειρα, σε ιστούς οδοφωτισμού της Ιόνιας Οδού και της παραλίας του Αιτωλικού, αφαιρώντας συνολικά 2.500 μέτρα καλωδίων, συνολικής αξίας 21.500 ευρώ περίπου και προκαλώντας παράλληλα μεγάλες ζημιές στο δίκτυο οδοφωτισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας