Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τεράστιες εκπλήξεις Μίτσελ στο Μπακού!

Τεράστιες εκπλήξεις Μίτσελ στο Μπακού!

Οι επιλογές του Ισπανού για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ στο Μπακού (19:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Μίτσελ να επιφυλάσσει εκπλήξεις στην αρχική 11άδα των πρωταθλητών!

Ο Ισπανός προπονητής παρατάσσει μεν τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία, όπως είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου, αλλά χρησιμοποιεί επίσης στην 11άδα μεταξύ άλλων τους Ντόι, Βρουσάι, Κούντε, Μπιέλ και Αμπουμπακάρ Καμάρα!

Σύμφωνα με τη διάταξη που δίνει η UEFA, ο Μίτσελ παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-4-2, έχοντας τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Βρσάλικο, Ντόι, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης και Μπιέλ θα είναι στην τετράδα της μεσαίας γραμμής, με τους Αμπουμπουκάρ Καμαρά και Ουί-Τζο Χουάνγκ στην επίθεση.

Απομένει να φανεί εάν ο Ολυμπιακός παραταχθεί όντως με 4-4-2 ή με 3-5-2, έχοντας τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο και Ντόι στην τριάδα, με τους Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα ως μπακ-χαφ και τους Μπουχαλάκη, Κούντε και Μπιέλ στον άξονα, πίσω από τους Ουί-Τζο και Αμπουμπακάρ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την έναρξη της αναμέτρησης.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024