Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Κουλιεράκη και Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με Κουλιεράκη και Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Κουλιεράκη και Αουγκούστο να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σε βαρύ κλίμα, λόγω του θανάτου του Σταύρου Σαράφη, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 17/10, 20:00 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Στα αγωνιστικά, οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Λουτσέσκου. Επιπλέον, ο Μπράντον Τόμας ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο και ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα. Την Παρασκευή (14/10) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε επίσης: «Φάκελος» Τάιλερ Ντόρσεϊ: Οι σκέψεις των Μάβερικς, η επιστροφή στην Ευρώπη και ο… Ολυμπιακός

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι στον Πειραιά με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν σκληρά ενόψει της μάχης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Πέμπτη (13.10) ήταν μέρα τακτικής. Μετά από το απαραίτητο ζέσταμα οι παίκτες επαιξαν παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και στη συνέχεια ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις μέσα από διάφορες ασκήσεις και οικογενειακό διπλό. Oι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ο Μπράντον Τόμας ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα.

Η ομάδα έμαθε στο γήπεδο τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό του Σταύρου Σαράφη και ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής κράτηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Καίσαρα.

Την Παρασκευή (14.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

*Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχθούν με μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα Σταύρο Σαράφη ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη διάρκεια της προπόνησης. Επιπλέον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως μέχρι το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τη μεθεπόμενη Κυριακή (23/10), οι σημαίες στην Τούμπα θα κυματίζουν μεσίστιες, ως ένδειξη πένθους για το χαμό του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024