Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μητέρα του Εμπαπέ «φουντώνει» τα σενάρια περί αποχώρησής του

Η μητέρα του Εμπαπέ «φουντώνει» τα σενάρια περί αποχώρησής του

Η μητέρα του Εμπαπέ αναδημοσίευσε μήνυμα στο Twitter, το οποίο μιλά για την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν, βάζοντας έτσι φωτιά στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του.

Το σίριαλ αναφορικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαμπέ συνεχίζεται. Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ όσο και της Λίβερπουλ, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθαρίζει πως το μέλλον του είναι στο Παρίσι.

Η Equipe δημοσίευσε την Πέμπτη ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει πως ο Γάλλος σταρ νιώθει απομονωμένος στην ομάδα του Παρισιού, αισθάνεται δυσφορία και για αυτό θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Φωνάζει» για τον Σιδηρόπουλο στην «Opap Arena» ο Ατρόμητος

Ένας λογαριασμός επανέλαβε στο Twitter μέρος του συγκεκριμένου ρεπορτάζ και η μητέρα του 23χρονου, Φαϊζά Λαμάρι, προχώρησε σε retweet του συγκεκριμένου μηνύματος, βάζοντας έτσι «φωτιά» στα σενάρια περί αποχώρησης του.

Το tweet που η μητέρα του Γάλλου αναδημοσίευσε αναλυτικά ανέφερε ότι: «Η χρησιμότητα των πληροφοριών έχουν στόχο την άδικη κριτική στον Κιλιάν. Μία απόδειξη ότι όλα οδηγούν σε μία βρώμικη καμπάνια που προκαλεί απέχθεια στον Κιλιάν και τον ωθεί προς την αποχώρηση».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024